設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[實物圖] DragonBall Super Hero 劇場版 (加版)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

真係好耐都無出過POST實物圖...

自從小玩左碟, 甚至認識到真正玩既意思後, 唔好話買, 連認真為一張碟而有期待既心都改變左...
究竟真係開始無興趣, 還是對每件事都過份認真呢?

算啦, 人微言輕, 亦都好似小時候一樣, 總有人唔想同你玩, 咁自己咪向住鍾意既方向去玩就算LA, 深究太多都無謂.

今日落德發見到呢隻加版出左, 咁啱又玩個3D畫面, 手痕痕兼龍珠FANS就買左啦.

大家鍾意的話就慢慢欣賞吧

.
.
.
.

真係太耐無出過POST, 容許我講多兩句...

由我第1日認識到POST76到現在, 自己既感覺就係... 點解大家討論既題目都好似無點改變過???

但依舊有人會問--

點解呢套戲唔出碟...
請問呢套戲出唔出碟...
呢套戲幾時出碟...
點解得咩版而無咩版...

最近再加一個有趣得黎又十分得意既題目, 就係...

"支持實體碟"

有時候好多事都唔會話一定有人答到, 並非問得就會知道, 有時都要睇下場合既...
再者, 事實就好似現時所謂地球暖化一樣, 難度只要講出黎, 然後改變生活習慣之類就可以為呢個現象改變?

我唔知.

我只知既係... 有D野要變既時候就會變, DISNEY就好明顯做埋出黎.

雖然朋友講呢句說話係幾無奈兼灰心, 但都無辨法唔去認同...

有得玩既時候就玩, 唔好諗咁多啦.

評分

參與人數 7威望 +356 金錢 +354 收起 理由
:o) + 6 + 4 支持實體碟
bellyjerry + 20 + 20 非常認同呀。
scott0208 + 50 + 50 超正, 即時加分比師兄先!
wch409 + 20 + 20 非常認同呀。
245141525 + 100 + 100
s97562 + 80 + 80 超正, 即時加分比師兄先!
rach + 80 + 80 呢個Topic好正,好有參考價值!

查看全部評分

鑽石玩家

美版bluray我早已買咗。真係唔明Sony/Crunchyroll為咩要隔咁耐先出4K版影碟。我記得呢隻碟嘅bluray除咗幾條Trailer之外其實係冇收錄任何製作特輯。根本係百無碟一隻。

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

tinlunlau 發表於 2023-11-27 04:43
美版bluray我早已買咗。真係唔明Sony/Crunchyroll為咩要隔咁耐先出4K版影碟。我記得呢隻碟嘅bluray除咗幾條 ...

請問美版有無中文字幕?

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我昨日都係德發見到,都覺得勁靚,不過就無買了

鑽石玩家

nippon 發表於 2023-11-27 10:33
請問美版有無中文字幕?

冇中文字幕

鑽石玩家

阿定 發表於 2023-11-27 11:39

有鐵盒㗎!一個walmart獨家發售,另一個亞馬遜嘅

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

套戲得唔得?聽聞評價一般

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

Streaming當道,只能說有實體碟買就好好珍惜⋯⋯

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

percyyip 發表於 2023-11-27 19:36
Streaming當道,只能說有實體碟買就好好珍惜⋯⋯

事已成實, 有幾多咪玩幾多囉...

1萬

鑽石玩家

阿定 發表於 2023-11-27 11:39

我咁啱又手痕所以出左手啫.