設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: littlefat69

[其他] Sony Bravia xr 電視機用其藍牙耳機平玩 Dolby Atmos 聲效

鉑金玩家

三星玩樂勲章

156rmp 發表於 2023-2-13 16:04
最尾我都係成set 買,多個科技嘢玩下之餘,又可當headset WFH 用

我開頭都考慮成set買, 後尾平行過之後都係就咁買個接收器線數

鉑金玩家

三星玩樂勲章

gamma 發表於 2023-2-13 16:04
sony demo
https://youtu.be/VGL3x3Cc1io

我試過夜晚用WH-1000XM5 接駁個接收器嚟睇戲, 老實講我真係完全收貨👍🏻

鉑金玩家

三星玩樂勲章

156rmp 發表於 2023-2-13 16:18
有c Hing 提議Netflix 未世列車 S2 第一集22’50” 廣播一段試,係幾正

今晚試下🤝🏻🤝🏻🤝🏻

鑽石玩家

156rmp 發表於 2023-2-13 16:18
有c Hing 提議Netflix 未世列車 S2 第一集22’50” 廣播一段試,係幾正

thx c hing, 晏啲試吓,不過我未買接收器
sony A95K, lx82, FocusAudio 78
別人笑我太求其,我問巴打睇乜戲

黃金玩家

littlefat69 發表於 2023-2-13 16:52
我開頭都考慮成set買, 後尾平行過之後都係就咁買個接收器線數

果時買XM4,01年 因長時間WFH, 兼KLM 樓上左右隔離齊裝修,見又平$19xx 入手來當headphone用,來睇戲少之又少。之後見香港就出NS7,先手痕想入個WLA。最後忍唔住成set ,成隻XM4 睇NETFLIX 醒哂,有幾次戲中電話響,都被個距離感以為自己電話響望左幾次。
如果宜家的話,我就未必買個罩,因為一煲幾個鐘,有d 焗,次次用完要抹個綿先收番埋,攪攪下NS7 就手一拎就用得。

註,發射器盞燈熄唔到,夜晚周不時又橙又藍閃下又著。同埋用梗個時強到可扞擾我個SWITCH PRO 手制,同好易連到其他BT 裝買,對唔到你想用個headphone

黃金玩家

gamma 發表於 2023-2-13 17:11

MK 店試啦,我買果時都試左一陣

鉑金玩家

三星玩樂勲章

156rmp 發表於 2023-2-13 20:01
果時買XM4,01年 因長時間WFH, 兼KLM 樓上左右隔離齊裝修,見又平$19xx 入手來當headphone用,來睇戲少之 ...

嗰盞燈熄唔到真係好麻煩, 我而家係用個相架遮住佢, 咁樣見唔到盞燈冇咁影響

鉑金玩家

三星玩樂勲章

gamma 發表於 2023-2-13 17:11

不過我有試過用 linkbuds , 老實講同頭戴式例如WH-1000XM5 個立體感真係爭好遠! 所以最緊要拎去專門店試清楚先🙏🏻

鑽石玩家

littlefat69 發表於 2023-2-14 04:41
不過我有試過用 linkbuds , 老實講同頭戴式例如WH-1000XM5 個立體感真係爭好遠! 所以最緊要拎去專門店 ...

高音係弱少少,當初買佢主要係因為佢細同輕又有ANC
sony A95K, lx82, FocusAudio 78
別人笑我太求其,我問巴打睇乜戲

鉑金玩家

三星玩樂勲章

gamma 發表於 2023-2-14 06:35
高音係弱少少,當初買佢主要係因為佢細同輕又有ANC

師兄係 LinkBuds 定 LinkBuds S 呀???