設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

垃圾級售後服務

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
新買soundbar面有油漬, 正面有膠漬, 三星師傅29/10上黎睇完叫等電話.
三星一直都冇覆電話,
3/11 打去問, 話維修部會覆電話, 結果一個電話都冇
4/11再打, 都係話會覆電話, 結果又冇
今日7/11再打, 都仲係話會覆電話, 結果又係冇
大家買三星行貨前真係要諗諗

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我幫你fw去問問~

鑽石玩家

小瑟 發表於 2022-11-7 21:11
我幫你fw去問問~

Thanks!
要時間處其實冇問題,三次都話即日會覆我,但三次都冇覆。
最麻煩係個盒最大又唔掉得

鑽石玩家

頭先有位好冇禮貌既小姐覆左電話, 佢話外觀佢地唔付責. 仲要話我收到貨, 應該開晒check完先好簽收.
真係估唔到咁大間公司咁唔付責任, 各位如果要買三星行貨, 緊記要開箱check完所有野先好簽收.

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

tab 發表於 2022-11-9 10:29
頭先有位好冇禮貌既小姐覆左電話, 佢話外觀佢地唔付責. 仲要話我收到貨, 應該開晒check完先好簽收.
真係估 ...

點可能check晒先簽收?大陸咩,香港無呢支歌仔唱啊!

多口問句,油同膠積係點樣?因為我有時買其它電子產品,都有油積膠積,雖然呢幾年少見左,但通常面抹一抹都解決到!

鑽石玩家

阿定 發表於 2022-11-11 15:16
點可能check晒先簽收?大陸咩,香港無呢支歌仔唱啊!

多口問句,油同膠積係點樣?因為我有時買其它電子 ...

喺另一個post有相, 油漬係'令令'地, 抹完都係, 膠漬就白色黏黏地.

鑽石玩家

tab 發表於 2022-11-11 16:14
喺另一個post有相, 油漬係'令令'地, 抹完都係, 膠漬就白色黏黏地.

https://post76.hk/thread-342370-1-1.html

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

https://post76.hk/thread-342370-1-1.html

見到了,又真係幾奇怪啊!

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

https://www.samsung.com/hk/support/contact/#onlinesupport

Samsung ceo 信箱留言

鑽石玩家

如無意外都係得d罐頭回覆, 等下星期avlife回覆左我先再算.