設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

終於都換喇叭

黃金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
用咗十幾年嘅 M&K K7 終於退役
見到好多師兄都話 Polk Audio Reserve 幾正
咁啱聯興近期做緊減價
見到 R200 同 R350 超新淨陳列品(仲要有保養)
試聽之後立即購買
暫時未有時間接駁
希望攪掂之後會得到預期效果啦

PS:另外要讚讚聯興,佢哋服務態度真係好,又細心又有禮貌,絕對值得推介

評分

參與人數 9威望 +180 金錢 +180 收起 理由
Benip + 10 + 10 恭喜Ching!!!
秋楓@FB + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!
rach + 50 + 50 恭喜Ching!!!
hangshun + 20 + 20
Foreverwest + 10 + 10 恭喜Ching!!!
Manko + 10 + 10
Tiramisub2046 + 10 + 10 恭喜Ching!!!
GaRyShum@G + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!
AskaLung@FB + 50 + 50 恭喜Ching!!!

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

除咗一個正字,我都唔知用咩形容詞嚟用😊

黃金玩家

AskaLung@FB 發表於 2022-10-22 11:47
除咗一個正字,我都唔知用咩形容詞嚟用😊

師兄
你咁講完
搞到我好鬼死心急呀
希望下星期有時間攪掂開聲感受下

鉑金玩家

AV newbie

Kin導 發表於 2022-10-22 11:55
師兄
你咁講完
搞到我好鬼死心急呀

路過,我覺得冇可能等到下星期先開箱/聲🤣

黃金玩家

LeoChin@FB 發表於 2022-10-22 11:58
路過,我覺得冇可能等到下星期先開箱/聲

師兄
無法啦
因為香港啲屋面積有限
所以之前 M&K K7 體積細又可以上牆方便好多
現在換 R200 始終係書架喇叭
擺位面積整體要求要大少少
又要放多對座地喇叭架
所以都要重新執過晒啲位置

鉑金玩家

AV newbie

Kin導 發表於 2022-10-22 12:15
師兄
無法啦
因為香港啲屋面積有限

小宇宙會不經意咁爆發,我收到套聲棍時,由開盒到開聲,十五分鐘內達成,我睇好你👍

鉑金玩家

Reserva用家路過

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

Kin導 發表於 2022-10-22 11:55
師兄
你咁講完
搞到我好鬼死心急呀

當時送貨嚟嗰日
我都同自己講冇時間
要下個星期先至可以開箱
點知食完飯後,心郁郁就開咗😂😂 9:30

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
Kin導 + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!
tony019002 + 20 + 20 超正, 即時加分比師兄先!
LeoChin@FB + 10 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2022-10-22 11:58
路過,我覺得冇可能等到下星期先開箱/聲🤣

我都即買即開,仲咋咋淋等2日配返條喇叭線比佢

鉑金玩家

AV newbie

GaRyShum@G 發表於 2022-10-22 13:17
我都即買即開,仲咋咋淋等2日配返條喇叭線比佢

唔係一早度哂位,即開即聽咩!?