設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: fbsimon1

Karaoke 組合請教.

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

AlanA@G 發表於 2022-9-23 09:49
其實4TB好夠用,ISEE可以撳幾下一次過Delete晒自己完全唔會唱嘅外文歌,好似法文、印尼文、越南文同泰文 ...

請問個密碼喺邊度可以搵到?

ISEE非常好用, 最緊要老婆滿意

鑽石玩家

gurahamu 發表於 2022-10-14 00:46

試吓 0000 / 8888 / 9999 之類,撞吓。
或whatsapp 聯絡ISEE
Sony VW500ES, LG OLED65E6P,
Magnetar UDP800, Panasonic UB9000GH1
Anthem AVM90, Krell Evolution 3250e, KAV-2250, Sunfire TGA-7401
Ken Kreisel K700 x 3, KS700 x 8, DXD-500 x 2

鑽石玩家

小弟剛剛買咗音王點歌機,請問鴨記有冇唱K嘅AMP推介?

星級玩家

gurahamu 發表於 2022-10-14 00:46

WhatsApp問返ISEE嘅人會提供畀你,正路係六位密碼嚟。

唔喺度講免得有會多手玩嘢細路走入去設定度一次過剷晒啲歌,由頭下載過3000首歌都撳到手軟有排先下載得晒。
一按全剷指定語言歌曲 本身係方便清HDD嘅功能,但係畀人惡意咁用係可以剷到HDD冇晒歌。
最好由機主自己去問嗰密碼,可以改密碼改咗要記低但係唔好畀啲會搞搞震嘅細路知。

星級玩家

goodies 發表於 2022-10-14 11:28
小弟剛剛買咗音王點歌機,請問鴨記有冇唱K嘅AMP推介?

JBL Beyond1 (180W+180W RMS)可以考慮下
https://jblpro.com/zh/products/beyond1

仲有JBL Beyond3 (360W+360W RMS)呢個型號
https://jblpro.com/zh/products/beyond3

進階玩家

AlanA@G 發表於 2022-9-15 05:09
卡拉OK版權徵費/商用牌照費係用者自付,ISEE係系統供應商所以版權費唔係要由佢哋去畀。
佢哋係有正版資源但 ...

想請教下,我用緊淘寶點歌機,但關人聲之後背影音聲會冇曬底音,開番原唱之後又正常番,衣方便isee有冇衣個問題?

星級玩家

ChunyuLai@FB 發表於 2023-4-3 21:26
想請教下,我用緊淘寶點歌機,但關人聲之後背影音聲會冇曬底音,開番原唱之後又正常番,衣方便isee有冇衣 ...

你講嘅問題係傳統機械式去人聲算法嘅缺陷「剷人聲連背景音樂都有一部份剷爛咗」,而家ISEE只係極少量未修復嘅歌因為用緊大陸民間製作版本先至有呢個問題。
如果係佢哋分身公司(K歌天王)重新製作版本就冇呢個問題,用K房原裝MMO或者用AI技術抽走主唱聲係唔會有爛音樂問題,K歌天王會定期重新製作舊歌,所以ISEE會越嚟越少爛音樂舊歌,舊歌有全高清MV就會重新上字幕同埋換原裝MMO或者AI抽聲,舊歌冇全高清MV仲會拎DVD畫質版本修復做高清畫質。

進階玩家

AlanA@G 發表於 2022-11-15 17:18
JBL Beyond1 (180W+180W RMS)可以考慮下
https://jblpro.com/zh/products/beyond1

請問同PA80A有咩分別呀?

星級玩家

KaiMingWon@G 發表於 2023-5-17 23:29
請問同PA80A有咩分別呀?

JBL Beyond系列有HDMI音樂輸入,HDMI輸出Port有支援埋HDMI ARC,可以用少一條聲音線又可以從電視嘅HDMI ARC位攞音樂,有遙控用唔使成日走到去部機度校設定。