Post76玩樂網

搜索
樓主: getjoe

[4K/8K電視] 膽粗粗買水貨 77吋oled (加左補品31/8 #52)

    [複製鏈接]

47

主題

275

帖子

0

精華

鉑金玩家

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

積分
159819

76-FC 藍寶石勲章

 樓主| 發表於 2022-9-28 21:21 來自手機 | 顯示全部樓層
ac388 發表於 2022-9-28 20:33
Thanks 🙏🏻. 但好像有三個 model 揀,是否任何一個也ok. 但價錢是 HK$212, 不知道香港行貨也是否差不多 ? ...

你睇要咩掣排位 本來我都諗住配隻
後來覺得無咩用 無買到
其實個搖控有得set快速鍵 長按1 開netfilx
2就開D+ 如此類推自己set

行貨搖控我唔知幾錢

39

主題

1185

帖子

0

精華

鑽石玩家

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

積分
304371

76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-29 06:10 來自手機 | 顯示全部樓層
明白. 多謝你的意見 🙏🏻

269

主題

5963

帖子

22

精華

鑽石玩家

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

積分
451752

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-29 07:58 來自手機 | 顯示全部樓層
我的C1 remote 無Netflix 和Disney 快鍵,自己用7和8set快捷鍵, 慳番三舊水買淘佬。😆

0

主題

4

帖子

0

精華

進階玩家

Rank: 4

積分
2241
發表於 2022-9-29 10:26 | 顯示全部樓層
正!有得set快捷鍵就唔駛買遙控!

37

主題

568

帖子

0

精華

銀級玩家

Rank: 8Rank: 8

積分
40134

76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-30 12:55 | 顯示全部樓層
getjoe 發表於 2022-9-28 16:59
行貨唔知點樣
唔鍾意可以淘寶配個有D+掣果隻

set 快捷键唔係仲方便咩. 唔駛又多個搖控.

37

主題

568

帖子

0

精華

銀級玩家

Rank: 8Rank: 8

積分
40134

76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-30 12:56 | 顯示全部樓層
hangson 發表於 2022-9-30 12:55
set 快捷键唔係仲方便咩. 唔駛又多個搖控.

原來已經講左.哈哈....

37

主題

568

帖子

0

精華

銀級玩家

Rank: 8Rank: 8

積分
40134

76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-30 16:40 | 顯示全部樓層
本帖最後由 hangson 於 2022-9-30 16:43 編輯

我部77" C2 都到手LU..   享受中.  爽

PS5 直插C2, 經ARC 去AMP..   好特別一開PS5就直接自動由AMP出, 唔駛再開關選擇由AMP出.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
getjoe + 10 + 10 恭喜Ching!!!

查看全部評分

47

主題

275

帖子

0

精華

鉑金玩家

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

積分
159819

76-FC 藍寶石勲章

 樓主| 發表於 2022-9-30 17:14 來自手機 | 顯示全部樓層
hangson 發表於 2022-9-30 16:40
我部77" C2 都到手LU..   享受中.  爽

PS5 直插C2, 經ARC 去AMP..   好特別一開PS5就直接自動由AMP出, 唔 ...

恭喜晒有新機玩
因為部PS5聯動左
我只係會開ps5 C2 自動轉返個hdmi輸入
我avamp 關晒聯動 電視要手動揀arc輸出

37

主題

568

帖子

0

精華

銀級玩家

Rank: 8Rank: 8

積分
40134

76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-30 17:43 | 顯示全部樓層
getjoe 發表於 2022-9-30 17:14
恭喜晒有新機玩
因為部PS5聯動左
我只係會開ps5 C2 自動轉返個hdmi輸入

多謝師兄介紹.

我再研究下先.

37

主題

568

帖子

0

精華

銀級玩家

Rank: 8Rank: 8

積分
40134

76-FC 藍寶石勲章

發表於 2022-9-30 18:18 | 顯示全部樓層
本帖最後由 hangson 於 2022-9-30 18:21 編輯

好煩下.... 我部LX800 行分家,   部C2成日都自己跳左去部AMP既HDMI, 而唔係分家個個HDMI.  部904已經閂晒所以聯動都係咁.
而PS5仲攪野.  又係自動開機..  暈!!!    宜家我閂埋PS5個聯動.

請問有冇得SET 部C2唔好自動跳HDMI.......    我搵左好耐唔覺有.  請指教.
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 成為會員

本版積分規則  允許回帖郵件提醒樓主

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。
快速回復 返回頂部 返回列表