設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[發燒碟] 一張錄得真的不錯CD (You Raise Me Up)CD

3萬

鉑金玩家

76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

今天入手...好過我手上的兩隻blu-ray CD多多聲

碟名:You Raise Me Up.......完美女聲演繹,為你唱出動人詩篇
由亞洲爵士樂頂尖結他手{包以正}親自:彈奏、編曲、監製

歌曲:
1.You Raise Me Up       羅敏莊
2.生命因愛動聽                      林志美
3.當你走到無力                      如夢
4.愛篇                                        黎瑞恩
5.願放低                                   趙芬妮
6.一頁畫布                               陳碧清
7.隔膜                                       官恩娜
8.我讓步                                   文雅言
9.諾言                                       梁珈瑜
10.悟                                         周文馨
11.幸福(每天都是美)       康子妮
12.囍愛                                     Jovan
13.Winter Story           Imelda
14.為什麼                                 如夢
15.O Holy Night           Rainbow

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

專業玩家

樹皮都無得食~有無師兄可以請我 ...

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好似好好聽咁喎.

3萬

鉑金玩家

76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 2# xxxxERICxxxx

如果近旺角可去節拍,一入門口有得試聽,好聽先買
    可試試第十首好正,其他都好聽正體聽落幾舒服

高級玩家

76 榮譽慈善家勲章

前排入咗貨,好有宗教FEEL

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  xxxxERICxxxx

如果近旺角可去節拍,一入門口有得試聽,好聽先買
    可試試第十首好正,其他 ...
fuman0123 發表於 2010-4-1 01:13

我最想知道第4.愛篇 黎瑞恩 唱得好唔好聽.
新丁一名,多多指教。

專業玩家

前排入咗貨,好有宗教FEEL
Think 發表於 2010-4-1 01:13

宗教FEEL?
又嚟福音碟!
新丁一名,多多指教。

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

宗教FEEL?
又嚟福音碟!
xxxxERICxxxx 發表於 2010-4-1 01:18

有乜問題?

咁danny summer 的「諳」系列又點計?
薩頂頂的碟咪又有宗教氣息?

做人唔好咁短視,放開自己的胸襟,吸納下唔同方向的音樂

有容乃大 呀

進階玩家

tks for sharing

專業玩家

有乜問題?

咁danny summer 的「諳」系列又點計?
薩頂頂的碟咪又有宗教氣息?

做人唔好咁短視,放開自 ...
moliu 發表於 2010-4-1 12:59

Danny Summer 的「諳」1,2,3我都有買。
我又唔覺得有宗教氣息!
薩頂頂我就無聽過。
我唔係話唔聽有宗教Feel嘅歌,你唔會喇!
之前關心研果隻我都一樣有買,我仲覺得佢唱得幾好tim。
不過鄭秀文出左之後,周圍都聽到。(呢隻無買,問朋友惜)
我覺得好快又出宗教Feel嘅碟唧。
只要係好聽我都會買。
fuman 師兄介紹呢隻 You Raise Me Up 我今晚都會出旺角買。
新丁一名,多多指教。

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

这隻CD應該可以買