設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

今代 Samsung Neo QLED 8K QN900B 畫質立體感已超越 OLED!?如果...

銀級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

avsuperman 發表於 2022-6-29 23:55
我直頭係新機出前買番上一代,以75吋機價新機貴3份1,買唔起,事實上900A已經相當滿意 ...

其實65QN900A已好滿意,滿足到我係200多呎嘅屋企,做到好似係戲院咁效果。
朋友話我仲乜買8k, 65寸, 你屋企咁細,又無8k野睇。 我就話橫點都要買電視,就買最高級果部8k,咁啱大王有promo 4萬頭有埋Q950A,就這樣入抗了。

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

大家會要8k定Dolby Vision 呢

鑽石玩家

三星玩樂勲章

keeliu 發表於 2022-6-30 14:49
其實65QN900A已好滿意,滿足到我係200多呎嘅屋企,做到好似係戲院咁效果。
朋友話我仲乜買8k, 65寸, 你 ...

我同你所想近似,但當玩到8K發覺係值得投資,所有節目升頻8K,睇Youtube特別靚,而且宜家仲可以經電視Apps解碼玩到Youtube5.1聲效。本來用開55吋,跳升75吋睇電視效果係正左,但65吋係抵玩,差十吋差一倍價$,我都有用Q950A睇電視。至於睇戏就用另一套

星級玩家

說好的色魔幾時出場呢

星級玩家

小瑟 發表於 2022-6-29 13:24
依家攪緊字幕, 希望盡快可以上架!!!

pm 左你…

鉑金玩家

tonylkt23 發表於 2022-6-30 15:55
大家會要8k定Dolby Vision 呢

我都有呢個問題, 用SAMSUNG無DV, 睇netflix同disney+, 心理上總係覺得差d野

而家lg同sony都有8k, 如果有得比較下3隻牌子既8k電視就正

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

cruyff72 發表於 2022-7-10 21:43
說好的色魔幾時出場呢

仲剪緊, 差唔多勒~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

cruyff72 發表於 2022-7-10 21:43
說好的色魔幾時出場呢

我一直記住師兄你問我架, 今日終於可以出到勒~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

finally, 期待色魔的調校數據

5萬

總版管

第二集上線.......大家有時間去睇下我同色魔點樣VS一下啦~

Post76玩樂網.