設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: franxchan

學下upgrade先

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

3月24日網上落單31號寄到。不過因為番工又復活節假期,到今日至請到假去郵局收貨。番到屋企都未拆完兩盒 ...
franxchan 發表於 2010-4-8 13:47

失敗, 等陣再試過!

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

Sorry, 遲些少齊晒料一次過影相再POST。
franxchan 發表於 2010-3-31 12:03

再試
VDH HDMI.JPG

VDH HDMI.

VDH HDMI.
VDH HDMI.JPG

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

有無相喔?
Jeff.C.Y 發表於 2010-3-31 11:57

繼續

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

有無相喔?

重有
18A double run古河尾for int AMP.JPG
18A double run古河尾for int AMP....JPG
40A 冷凍5芯古河尾for CDP.JPG

俾AMP個條係Northwire18A double run古河尾
俾CDP個條係Northwire冷凍40A古河尾
俾TV個條係Ortofon3900

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

有無相喔?

重有條BJC
BJC HDMI.JPG

全部電源及HDMI線都係幾舊水的平嘢,不過得到的改善對於新仔如我係已經好滿意嘞!

專業玩家

kit

進階玩家

好多補品呀...好正...好吸引...我都想整條3900銀線呀... {:5_76:}
TV: 三叔 37"
前: iQ5
中: iQ60c
後: kef 旦仔
amp: 安記 607
sub: vel 10Q
BDP: PS3 silm
Media Player: nooctec v8

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

隻拖版如何呢??

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

隻拖版如何呢??
fshair 發表於 2010-4-9 02:04

因為搵唔到啱用嘅鏍絲批去開D怪雞鏍絲,唯有email 去future shop 投訴,而家等佢答覆,多數都要寄番去嘞。

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

因為搵唔到啱用嘅鏍絲批去開D怪雞鏍絲,唯有email 去future shop 投訴,而家等佢答覆,多數都要寄番去嘞 ...
franxchan 發表於 2010-4-9 09:08

Future shop had replied promptly:

Hi Francis,
Thank you for your email.
I am pleased to reassure you that the rattling from the Tacima CS929 6 Way Mains Conditioner unit is perfectly normal. We have sold thousands of these units, all have the rattling sound coming from them when shaken.  
Please use the unit and if you have any any further questions, please don't hesitate to contact us.

Regards

Adam
0208 905 1555
www.futureshop.co.uk

So, I tried and found it worked fine. A little improvement to the LCD TV was noticed.