設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

大家記得自己第一件三星產品係咩嗎?

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

大家Join了三星後援會未? Join了的話應該擁有過或有用過三星的產品吧?大家仲記得第一件係咩嗎?

我自己就第一次用三星產品應該係 2G年代的產品,雖然無Nokia咁襟用,但當年見外型靚過其他主流品牌就試下用了,最後的體驗就..... 哈哈哈,直到Note II推出我先再用返三星的電話了。

samsung 24.jpg

至於第一件影音類的產品就係上面呢個24" Full HD 內置Speaker 的電腦Monitor,十幾年歷史到今日都仲用得,當年論畫面市埸算係無對手,打機好方便,仲可以轉打直擺打飛機..Game,駁XBOX360絕對係絕配,而且第一次轉用24",打Word可以開兩張A4 Size文件睇勁方便。

星級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

我係Samsung Galaxy Nexus
第一部Google親生仔

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我同你差唔多, 當年未有ANDROID時, 其實我老婆好鬼鐘情SAMSUNG手機的, 之後 IPHONE出左先轉用到依家呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

Samsung DVD Player

2X 年之前

網上搵唔到圖片,以上是比較接近嘅圖片
Samsung QLED TV QN90A
Samsung Sound Bar Q990B
Denon AVC A1H