設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: djaddy

[投影機/幕] $200 兩條HDMI線 (deleted due to 懷疑打手內容)

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

師兄,第六頁條 Link 連結去個根本就係賣野網 ~ 非常好有問題! 加上上面雖然係 e-zone 所謂 report,但係一份鱔局黎。

我未用過呢條線,可能真係好有質素,以 $200 係黎講亦係好抵,但大家都小心分清晰分清楚中間都會有打手係網上做野 ... 我無話 djaddy 係打手,大家亦唔好太在意!

黃金玩家

結他他老伯的朋友

請問可唔可以團購 mpins F1800 ar

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果要團購可到團購申請區要求,多人有興趣、網主確認係有質素產品或價位好抵兼搵到合法貨源,當然無問題。

請問可唔可以團購 mpins F1800 ar
勇者仁傑 發表於 2010-4-2 14:25

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

師兄,第六頁條 Link 連結去個根本就係賣野網 ~ 非常好有問題! 加上上面雖然係 e-zone 所謂 report,但係一 ...
wil-wil 發表於 2010-4-2 14:21

Wil wil hing,

I only found related info of the cable, so I paste the link in this thread. If u dun like like, I can remove it. Furthermore, I bought the cable from Taobao, not from where that link says to buy in HK. As you know I am always after high c/p products. To me, this F1800 only cost a little over $160, why not give it a try? As many have tried the Mpins F380 before & found it to be great value, I am sharing about the F1800.

You may be thinking too much.

鉑金玩家

I only found related info of the cable, so I paste the link in this thread. If u d ...
djaddy 發表於 2010-4-2 14:36

Looks lke you have already removed the E-Zone link anyway... thx for that...

1萬

副版管

我已經刪除相關資料 ... 呢個唔係我個人喜好問題。

djaddy,你係我地論壇元老、亦係各影音網站打滾好耐、亦曾係其它網被封殺,什麼原因我唔深研,因為都唔係我度發生。但你應該好明白,就算件貨品好得、好抵買 ... 你出完任何形式既帖點讚都好,隨後又出連結到一個買野網站,仲使你話你唔係個度買、裡又有一般可能唔識分既鱔稿報告,你話咁有無問題?  版友都曾問個你是否做妹,有其它打手網友協助 ... 類似情況你唔係第一次發生,以前我私底下都同你溝通過,你都咁講你係順分享,但咁樣我地真係好難做!

每每都唔係版友投訴、查詢你是否打手,就係我地發現你又做踩界野,如果你再係咁我只好扣你分或 Ban 你,呢點係我地最唔想見到出現係我地會員身上。

I only found related info of the cable, so I paste the link in this thread. If u d ...
djaddy 發表於 2010-4-2 14:36

鉑金玩家

我已經刪除相關資料 ... 呢個唔係我個人喜好問題。

djaddy,你係我地論壇元老、亦係各影音網站打滾好耐、 ...
wil-wil 發表於 2010-4-2 14:56

Sorry? 亦曾被其它網被封殺???  Could you provide more supporting to this? As I am aware of such thing never happened.

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

支持版主, 呢個post幾hard selling, 主菜原來係連結到一個買嘢網站

所謂既畫質比較, 連圖都冇張睇, 好似大陸既JS手法

呢條大陸線, 個款都幾似Wire World

鉑金玩家

支持版主, 呢個post幾hard selling

所謂既畫質比較, 連圖都冇張睇, 好似大陸既JS手法 ...
aibo99 發表於 2010-4-2 15:01

sharing = hard selling?

So I am now a "hit hand" for taobao? You are not making sense, ching!

鉑金玩家

Forget it.... I will remove all my sharing on this post... I am very disappointed.