設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[重低音] SVS囂張水貨佬

鉑金玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

事緣係咁,我有隻二手PC13U咪上網睇資料
官網有套Kit係比13吋系列升級,自己返貨又麻煩咪諗住問吓水貨佬幾錢,佢報5000蚊份Amp(官網3200),第一次要安裝費1500先有保養,咁人地都要賺同保障自己,我問以後如果壞係要點,佢話次次都要收1500上門費
佢自己做保養扮行貨問佢係唔係5年保就開始問我隻低音係唔係同佢買
其實我係想買Kit Set唔係要你維修,同唔同你買又有咩關係
最後仲叫我上官網買
佢賣野果時又成日比個官網Link人地睇
1500蚊寄成隻Amp去美國都可能得,洗唔洗買你D假行貨
最後如果想買水貨SVS自己上官網買,你比水貨佬賺既錢一定夠你係美國運返香港
到你壞果時,佢次次收你1500蚊都夠你運返美國
可能好多人唔識係美國官網買,如果多人查詢我就係度出過Post教大家買

https://www.svsound.com/products/svs-13-ultra-amplifier-upgrade-kit-pc13-ultra

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
rach + 50 + 50 認同到一個"點"呀!

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

其實佢夜晚點幾鐘都覆你都算係咁,睇whatapp對答佢究竟係代理定係水貨佬?

星級玩家

lokki Ching, 就咁睇對話, 佢態度都唔係差, 有種似道不同不相為謀. 大家實買實賣, 唔岩價唔幫襯佢便是

鉑金玩家

Yoshiki2008 發表於 2022-4-28 17:27
其實佢夜晚點幾鐘都覆你都算係咁,睇whatapp對答佢究竟係代理定係水貨佬?
...

美國官網代理名單冇佢公司名,我理解咁就係水貨佬
香港代理個價高咁多,唔係水貨可以開個咁既價,你係香港代理投唔投訴美國公司

鉑金玩家

SimonCham@G 發表於 2022-4-28 18:02
lokki Ching, 就咁睇對話, 佢態度都唔係差, 有種似道不同不相為謀. 大家實買實賣, 唔岩價唔幫襯佢便是 ...

咁我都冇話佢差,純粹囂張
我只不過自己係度計加減數,我買既產品係Amp你就突然綑綁式出售
貼條Link比佢都係叫upgrade kit
我唔明點解買完你安裝服務,我唔拆你都要在收我1500蚊上門費姐
咁我都聽佢意見去美國買,我上黎講我經歷

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

lokki 發表於 2022-4-28 18:13
咁我都冇話佢差,純粹囂張
我只不過自己係度計加減數,我買既產品係Amp你就突然綑綁式出售
貼條Link比佢 ...

買野最緊要買得開心,自己上網訂唔使受佢(人) 氣

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

我覺得做生意又好,買嘢或買服務又好,最緊要係你情我願,唔啱就唔好幫襯唔使咁勞氣。

鉑金玩家

LoMichael@G 發表於 2022-4-28 20:01
我覺得做生意又好,買嘢或買服務又好,最緊要係你情我願,唔啱就唔好幫襯唔使咁勞氣。 ...

咁佢報完個價我都唔該佢,我又冇話唔幫襯佢
我買佢產品又跟佢條件安裝服務,裝完假設佢產品出事(只講Amp壞)都話次次收1500,呢個部份都可以講你情我願
佢賣升級套件問我隻低音邊度買有咩關係,我唔明呢D點你情我願
對話中我只講過呢套係升級套件,我冇話美國幾平幾平
佢就叫我去美國買,咁我都接受佢意見美國買
經驗分享,你情我願只可以講岩一半

鉑金玩家

呢張係我一開始查詢對話,睇網址都係upgrade kit
我都唔知點溝通錯,佢都識問我係唔係升級
想買行貨就買行貨,想買水貨就直接美國買
水貨佬D價錢夠你做任何運輸費用仲有錢賺
頭先Send Email問美國官方都十分有善同快捷,相信壞起上黎都有流程幫你處理
水貨佬都一定係走流程賺你車馬費

黃金玩家

三星玩樂勲章

上網有埋教學片,自己攪,唔洗勞氣。