設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kl122002

[請教] 想問下hifi區入面的 "廢料集中營" (版友留言投訴去向)

鉑金玩家

如果唔介意佔用系統資源的話,就讓他漂流吧,反正都唔會入去睇㗎
(香港政府忠告市民,Leica危害健康)

鑽石玩家

我認為有人投訴管理員應該去處理, 但係應該點處理呢? 我認為管理員應該充當中間人角色, 既要收集會員投訴意見, 與被投訴人溝通和改善, 就唔好三兩下就收人皮, 比人覺得好無情, 當然若無改善就真係無得原諒啦!

1萬

白鑽玩家

老而不

168sum 發表於 2022-3-16 11:10
我認為有人投訴管理員應該去處理, 但係應該點處理呢? 我認為管理員應該充當中間人角色, 既要收集會員投訴意 ...

其實好早的時候都有一個topic 講果度, 但無乜人理, 沉到唔知去左邊了。 甘又隨個topic 自己發揮左一些日子。

至於今次我開, 係因為真係留意到推topic 的動作, 有時候可以由早上6點就不停推直至晚上, 差唔多一日返工甘樣。幾乎一日內只要那個topic被其他人升過了就要急爬返上去。甘樣做真係對其他人的topic, 包括發問post係有點不公平。  

我相信post 76有自己的廣告團隊, 也容許不同的人去share 自己搵到的資訊。 但那個會員的身份和角色係是謎團, 我不明白為什麼原因要不斷推自己的topic, 同時內容又不見得統一和完整性。他的行為實在太奇怪了。

鑽石玩家

始終商業網站,我有個帖講二手野,我買完野先會出下出帖,但一陣就會跌到後幾版,而排前面的係舊回應,咁大家明啦。

鑽石玩家

kl122002 發表於 2022-3-16 15:25
其實好早的時候都有一個topic 講果度, 但無乜人理, 沉到唔知去左邊了。 甘又隨個topic 自己發揮左一些 ...

你講既問題近排都有留意到, 起初佢開post時都係一日一次過上傳圖片, 之後量就開始增加, 直到近期就變成你所講情況, 有啲圖片仲重複post, 其實我每天都有睇佢貼, 都係當雜誌睇下, 佢哩個post講得好聽啲就叫做比人一個消閒post, 唔好聽就好似瓦住咁樣, 人既野唔鐘意咩溝通一下, 真係唔得就渣正黎做, 大前提我都會尊重大家決定, 跟大隊!

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

都係個句,自稱天下第一既,梗係要日日曝光刷存在感

1萬

白鑽玩家

老而不

SonSon 發表於 2022-3-18 07:03
都係個句,自稱天下第一既,梗係要日日曝光刷存在感

其實佢有個Twitter帳戶(簽名位), 都係近乎同步share所有野。至今還在update, 也有人去follow.
即使昔日少社交平台對 這種分享是還不一定是可以接受。
何況時至今天環境不同, 這種獨行式的分享是否轉用個人平台處理(FB, twitter等)是不是比較合理?

銀級玩家

廢料集中營

👆無視左佢好耐,堆填post, 好眼冤.

煩請管理員移除

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

下...佢唔係我地員工來喎!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

168sum 發表於 2022-3-16 11:10
我認為有人投訴管理員應該去處理, 但係應該點處理呢? 我認為管理員應該充當中間人角色, 既要收集會員投訴意 ...

其實當佢係資訊, 基本上都好難有改善的空間, 最初以為會有多D不同資訊就由佢, 不過去到今時今日已經好似唔係果回事了!
所以先問下呢個版的版友點睇呢個PO, 如果攪到大家以為係我地既廣告帖咁就真係唔係幾好呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.