設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 茶母

[高清播放器] Chromecast with Google TV週街冇貨

黃金玩家

迪士尼 三隻字已經係好多人的信心保證. 10幾年前已經大把人會7萬8萬買佢套CD俾仔女學英文添.

為左佢, 花幾千幾萬去睇電影, 真係小兒科了.

鑽石玩家

三星玩樂勲章

oyama 發表於 2021-11-28 09:56
迪士尼 三隻字已經係好多人的信心保證. 10幾年前已經大把人會7萬8萬買佢套CD俾仔女學英文添.

為左佢, 花幾 ...

當年朋友Sell我買一套迪士尼學英文,三,四萬,人工得7千,無$買也不覺得需要,今日仔女都完成master同degree,洗鬼浪費買鷄精

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

shrek-01 發表於 2021-11-28 02:03
聲我冇用Apple TV所以我唔知䚍唔靚
其他C Hing是話Apple TV在Disney+出Atmos DD+有小問題
Google TV蛋在D ...

我有apple TV 4K, 再買埋google TV,  兩隻都成功直插denon 4500 出atmos....     apple TV 我有AQ chocolate cable + AQ NRG power 落lightspeed, 聲黎講我唔收貨..

Google TV 我落IFI 隻乜乜 DC transformer >> lightspeed.   Disney+ atmos 有睇碟8成.   

不過講真disney 個APP 好似唔太stable, 見有ching Google TV 出唔倒atmos, 又有人apple TV 都無atmos, 唔知做乜,  netflix 我就咁TV earc 乜都齊唔駛搞.   

#不過disney atmos 係幾正...   Avenger endgame 個rainfire 位...   

鉑金玩家

HURTS 2B HUMAN

ericjoe 發表於 2021-11-28 14:30
我有apple TV 4K, 再買埋google TV,  兩隻都成功直插denon 4500 出atmos....     apple TV 我有AQ chocol ...

人哋班NETFLIX打手
日日開post踩對家聲屎
犀利過班小粉紅

黃金玩家

avsuperman 發表於 2021-11-28 11:36
當年朋友Sell我買一套迪士尼學英文,三,四萬,人工得7千,無$買也不覺得需要,今日仔女都完成master同de ...

師兄, 成功後睇番轉頭, 一向都係覺得容易的.   簡單講即係 "上了岸叫大浪中的人努力游"

俾錢買多個後著, 買多一個水泡, 好多人都會做.

黃金玩家

icq00000 發表於 2021-11-28 15:55
犀利過班小粉紅

其實跟console一樣, 邊洗分? console都話幾千蚊野及要地方擺放, D+ N 兩家最平幾十蚊一個月攪掂, 仲唔洗花地方, 兩邊買晒各一個月, 一個月後自然知道自己睇哪邊多. 到時才決定再買哪邊囉.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

icq00000 發表於 2021-11-28 15:55
犀利過班小粉紅

netflix 打手?.....        why not both....  加埋monthly 都唔駛兩舊.....   是但買條線都一兩K 啦..

鑽石玩家

三星玩樂勲章

oyama 發表於 2021-11-28 16:40
師兄, 成功後睇番轉頭, 一向都係覺得容易的.   簡單講即係 "上了岸叫大浪中的人努力游"

俾錢買多個後著, ...

唔係單靠迪士尼英語課程可以改變人生,所有都係靠後天努力及教導,好比入名校同一般學校最终目的係入大學,如讀名校不去努力,唔包一定上大學,一切靠自己的付出

黃金玩家

ericjoe 發表於 2021-11-28 16:52
netflix 打手?.....        why not both....  加埋monthly 都唔駛兩舊.....   是但買條線都一兩K 啦.. ...

錢係唔多. 不過一日得24小時就人人都係.  時間有限就只好作選擇了.

唔通兩部電視機, 一左一右, 一部播D+ 另一播 N 咩? :)

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

oyama 發表於 2021-11-28 22:22
錢係唔多. 不過一日得24小時就人人都係.  時間有限就只好作選擇了.

唔通兩部電視機, 一左一右, 一部播D+ ...

無屋企人先選擇,  我成家, 父母家一齊玩晒netflix, DD+...   兩邊overlap content 唔多,   加埋又平...  諗黎都浪費腦功能.