設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: heven

[藍光播放機] MK 米高有本地品牌UHD Player

關閉 [複製鏈接]

鑽石玩家

這oppo山寨機2020年11月就人民幣3xxx多的貨色,貼牌換名可以蓋到90樓.厲害
http://www.hd199.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1913199

星級玩家

企鵝 發表於 2021-11-7 14:34
這oppo山寨機2020年11月就人民幣3xxx多的貨色,貼牌換名可以蓋到90樓.厲害
http://www.hd199.com/forum.php? ...

厲害了我的哥
以下故事劇情,如有雷同,實屬巧合:
從前有位生意人,物悉到內地$4XXX 既高智能產品,加D減D貼下野,改印下D野,
得左,多謝盛惠$19XXX,見你係老友,計你平D,$168XX,
不過要幫手係科林介紹下喎!
買左既覺得好抵左,賣左既直頭賺左~
賣野間鋪頭唔知度有無份呢,如果有份或者知情都照賣,咁就可以列入黑名單了~
如果我係鋪頭既老闆同單野無瓜葛既話,真係唔敢擺部高智能產品係鋪頭賣,無謂做衰自己個招牌。
單野有份就另計~

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

企鵝 發表於 2021-11-7 14:34
http://www.hd199.com/forum.php? ...

去到呢個樓數係因為部機囉到THX認證呢!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

金卓球 發表於 2021-11-7 15:05
厲害了我的哥
故事劇情:
本身值$4XXX 既機,加D減D貼下野,改印下野,

其實又唔可以咁講, 好多師兄買機都真係睇產品的效果, 所以我話, 機件可能真係好正都唔定, 而且好多人都唔會留意究竟係咩認證. 但小瑟只係指出奇怪的位置, 而且我知道回覆的版友當中, 一定有人係真心覺得好而唔係上來助推的. 不過我信亦有不小是想助推的, 但真係好可惜, 呢個牌子, 呢位廠方, 小瑟真係不可以當睇唔到唔出聲呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

小瑟 發表於 2021-11-7 16:12
其實又唔可以咁講, 好多師兄買機都真係睇產品的效果, 所以我話, 機件可能真係好正都唔定, 而且好多人都唔 ...

咁又係丫,又真係好野黎都唔定既,
IPHXNE 外觀介面,個涵係ANDRXXXX
都總有人覺得正架~

鉑金玩家

呢啲手法係咪房間所謂嘅撘好雞鵬等你上?之前都好似有後級事件雷同?

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

正所為有相有真相,誤導人一睇就知。
唔怪得D相調較極都調唔倒層次,顏色,深度.....原來有咁多古仔,學到野👍

星級玩家

大佬大

各位師兄你哋誤會了!THX這三隻英文字是解釋多謝的意思!係Terry兄佢多謝啲水魚幫襯咁解!每次一開機見到thx這三個字!就是代表各水魚門幫Terry兄供車供樓的意思😋

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
zardwys + 20 + 20 超正, 一定要加分

查看全部評分

銀級玩家

kentsang824 發表於 2021-11-7 19:20
各位師兄你哋誤會了!THX這三隻英文字是解釋多謝的意思!係Terry兄佢多謝啲水魚幫襯咁解!每次一開機見到th ...

用家報告值得信賴,吾洗葡萄,你智商未夠到要交稅既高度

銀級玩家

小瑟 發表於 2021-11-7 16:12
其實又唔可以咁講, 好多師兄買機都真係睇產品的效果, 所以我話, 機件可能真係好正都唔定, 而且好多人都唔 ...

小弟覺得部機好吾好都要睇價錢同對手,例如你可以話某某牌萬零蚊後級幾好,但如果同一部機貼個牌叫卡佬先生賣到乜乜之聲老頂咁百萬級1ch既就。。。