設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: manid903

[用家報告分享] 今個weekend 有著落了,太古城有著數

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

manid903 發表於 2021-9-30 17:12
可分享下嗎? 我L 未到手

我都同你一樣~ 冇玩兩三年, 玩左一年L就放左~  對我黎講 A同L 最大分別0係個APP度.

好多人話L 個APP 好好用, (開頭都覺得係) 但用過A後. 我自己覺得A 個APP 係好用過L 好多! 可以話秒殺! (純粹個人感覺)

但聲音方便就真係冇得比較! 因為兩部機唔同級別!

黑鑽玩家

ryan123 發表於 2021-10-2 00:21
我都同你一樣~ 冇玩兩三年, 玩左一年L就放左~  對我黎講 A同L 最大分別0係個APP度.

好多人話L 個APP 好 ...

全球晶片短缺,benz,tesla, bmw ... 好多車因晶片問題加價,把高級音響功能cut 掉,問題其實已波及緊影音世界幾年,之前pioneer 缺貨年幾。相信嚟緊玩streamer, DAC. amp... 都會因增加成本大幅加價。
兩個app 的介面其實都好成熟了,各有千秋,用家好快習慣到。你個人覺得,差不多價錢的硬件,A 還是L 靚聲d?

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

manid903 發表於 2021-9-30 17:11
sure. pmed

請樓主pm 我係太古城那一間?

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

manid903 發表於 2021-10-2 13:58
全球晶片短缺,benz,tesla, bmw ... 好多車因晶片問題加價,把高級音響功能cut 掉,問題其實已波及緊影音 ...

兩款差唔多價錢我有聽過,A喺鋪頭試,但唔係我家中器材咁使用!咁樣比較喺唔公平的!

可以放心就係L都係好好聲!

黑鑽玩家

ryan123 發表於 2021-10-2 16:47
兩款差唔多價錢我有聽過,A喺鋪頭試,但唔係我家中器材咁使用!咁樣比較喺唔公平的!

可以放心就係L都係 ...

過兩日收到貨,來個AB 測試先

黑鑽玩家

manid903 發表於 2021-9-30 18:32
我唔逐一回覆了,間影音店係A 字頭,大家想買野揀野,可以去佢官網或直接打去店問員工有沒你想要的. 希望有 ...

👆🏻大家睇清楚我已講到好白,唔使再問我邊間,pm 問我都係唔會覆的,我唔係打手也不是sales ,唔會不停重覆答同一個問題

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

manid903 發表於 2021-10-2 17:30
👆🏻大家睇清楚我已講到好白,唔使再問我邊間,pm 問我都係唔會覆的,我唔係打手也不是sales ,唔會不停重 ...

我沒有收佣,太古城Uny入面嘅AVL,清楚地方就行動呀師兄。

黑鑽玩家

niroLee 發表於 2021-10-2 17:38
我沒有收佣,太古城Uny入面嘅AVL,清楚地方就行動呀師兄。

我訂了貨,未到手,你掃咗咩?

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

manid903 發表於 2021-10-2 18:02
我訂了貨,未到手,你掃咗咩?

揼心價,早個月前尖沙咀訂咗樂聲65吋HX900,上星期經開太古城落去望下,Uny多
10%優惠,咁變相平多咗一千蚊,你好嘢。

黑鑽玩家

niroLee 發表於 2021-10-2 22:54
揼心價,早個月前尖沙咀訂咗樂聲65吋HX900,上星期經開太古城落去望下,Uny多
10%優惠,咁變相平多咗一千 ...

oh... 所以買野嘅野,識人好過識字,我早一星期已經知有promo,但始終有conflict,我不能係社交平台提早公開,沒法子。 我有自己友係A  shop, 打個電話就ok. 拿同一件貨平過哂所有mk body shop 隔離全幢(雖然果幢我都識人拿到折)。