設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ChingPang@FB

[喇叭組合] 而家入LS60 + LSC是否太遅

鑽石玩家

JBL  入門玩家路過, JBL睇戲真心戲院feel!

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +45 收起 理由
MDLP + 50 + 45

查看全部評分

專業玩家

剛入了隻大地震 minime 12 Dsp ,之前套kef已經用左10多年,所以想升級一下🤣

專業玩家

ivan8313 發表於 2021-8-16 12:40
真心無咩投訴,睇戲正,聽歌亦有板有眼。

本來諗住上 Array 點知俾個賣家玩左一輪,LS又賣左攪到兩頭唔 ...

EVO 4.4 前中置大概是什麼價錢?
同JBL 的分別可以分享一下嗎😊

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

JBL 超新手路過,LS 系列我用過40同60,我覺得呢個系列永遠有心唔怕遲👍🏻
當然,有機會可以試聽下先

評分

參與人數 3威望 +120 金錢 +120 收起 理由
MDLP + 50 + 50
matt88p + 50 + 50 超正, 一定要加分
ivan8313 + 20 + 20 認同到一個點呀

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

alleelarry 發表於 2021-8-16 13:21
自覺係比較幸運,先入到 Array 1000,再之後先賣 590,最重要係買家夠爽快! ...

我開頭都諗住接隻 Array 返嚟先,點知陰差陽錯。賣家約實下午,買我 ls嗰位又想上午,心諗都無問題啦,大家就一就,點知就係咁出事。

下午去到交收現場,見對喇叭裝左面網,正常都會打開嚟睇……開左個網一睇,個單元發哂“毛”另外個隻都係咁……當堂呆左……事前已經向賣家再三確認對喇叭狀態,只怪自己太易信人,當買個教訓

鑽石玩家

ivan8313 發表於 2021-8-16 18:52
我開頭都諗住接隻 Array 返嚟先,點知陰差陽錯。賣家約實下午,買我 ls嗰位又想上午,心諗都無問題啦,大 ...

我懷疑你係撞到我朋友嘅同一個賣家, 因為我朋友又係同你一樣情況, 去到嗰個師兄屋企佢嗰度黑媽媽, 一開手機電筒見到 單元發曬毛

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

冇話遲唔遲, 效果最緊要, 我都係換左ls60+lsc兩個月左右,真心好正, 睇戲聽歌都good

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
matt88p + 50 + 50

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

ChingPang@FB 發表於 2021-8-16 15:21
EVO 4.4 前中置大概是什麼價錢?
同JBL 的分別可以分享一下嗎😊

兩者取向完全唔一樣好難比較,師兄你鐘意睇戲,演唱會。100% 放心去馬 JBL LS 唔會入錯貨,不過就要講吓緣分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

matt88p 發表於 2021-8-16 20:50
我懷疑你係撞到我朋友嘅同一個賣家, 因為我朋友又係同你一樣情況, 去到嗰個師兄屋企佢嗰度黑媽媽, 一開手 ...

我懷疑好可能係同一位賣家,我去交收嗰度又係黑媽媽,不過都算喇,件事都過左去

鉑金玩家

ChingPang@FB 發表於 2021-8-16 15:19
剛入了隻大地震 minime 12 Dsp ,之前套kef已經用左10多年,所以想升級一下🤣

有無打心口感覺