設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: csbzkI

[討論] 大陆玩家低频进化史

黃金玩家

MDLP 發表於 2021-8-20 05:49
不如你先搞清楚個rew點用先啦
#81你用個freq response嚟講phase
講緊多炮一齊唱你又分幾條curve獨立出

你d問題,明眼人一睇就知你唔識調多炮啦,真係自己動手調過,咪分享多炮在一個密閉空間完全同相調得好的圖同rew file出黎,做福人群囉,不要只懂紙上談兵

評分

參與人數 1威望 +80 金錢 +80 收起 理由
chhanthony + 80 + 80 留返淡氣好過

查看全部評分

星級玩家

samngan@G 發表於 2021-8-20 06:11
你d問題,明眼人一睇就知你唔識調多炮啦,真係自己動手調過,咪分享多炮在一個密閉空間完全同相調得好的 ...

耳仔派讲过了,玩av唔系看图,所以没有rew file给你

銀級玩家

MDLP 發表於 2021-8-20 05:49
不如你先搞清楚個rew點用先啦
#81你用個freq response嚟講phase
講緊多炮一齊唱你又分幾條curve獨立出

系呀,我吾識用rew, 所以冇出時域圖,等大師教下普羅大眾,張圖咁你都睇到分幾條線獨立出

評分

chhanthony + 80 + 80 無謂同啲無料扮四條嘅人坳,好似我咁直接bl.

查看全部評分

白鑽玩家

samngan@G 發表於 2021-8-20 06:11
你d問題,明眼人一睇就知你唔識調多炮啦,真係自己動手調過,咪分享多炮在一個密閉空間完全同相調得好的 ...

係呀我真係唔識
但都未至於動EQ前
唔洗先理解炮與炮撞相位而影響頻率響應
你咁明眼不如由#81及第二階駁上去講埋

白鑽玩家

csbzkI 發表於 2021-8-20 07:33
耳仔派讲过了,玩av唔系看图,所以没有rew file给你

你上嚟講加減乘除
但原來你話無先乘除後加減
AxB+C先係數
A+BxC就照去唔洗理
就真實係無話可說

銀級玩家

MDLP 發表於 2021-8-20 07:54
係呀我真係唔識
但都未至於動EQ前
唔洗先理解炮與炮撞相位而影響頻率響應

答就答左你,吾知你真系睇吾到定扮睇吾到
我張圖就系2炮黎,但我呢d新手玩得吾耐就廢事出教學教壞人了

評分

chhanthony + 80 + 80 學我直接blacklist班人啦,浪費生命.

查看全部評分

黃金玩家

一开post就知想引战啦!什麼无意? 此地無銀?根本係以前条氣唔顺,想喺76引起爭端!司馬昭之心……唔通又有人会去內地網站出个香港玩家低频进化屎咩

白鑽玩家

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-20 08:20
答就答左你,吾知你真系睇吾到定扮睇吾到
我張圖就系2炮黎,但我呢d新手玩得吾耐就廢事出教學教壞人了 ...

你張2炮图又代表乜野?
你想用圖表嚟表達
就要連埋炮1图同炮2图
先表達到有無相位打大交

星級玩家

hjfb 發表於 2021-8-20 08:36
一开post就知想引战啦!什麼无意? 此地無銀?根本係以前条氣唔顺,想喺76引起爭端!司馬昭之心……唔通又 ...

哇……原来就可以耳仔派发帖讲,用rew就要收声?系论坛专制还是你大晒啊?我在本帖好像没和边个吵过,你甘激动做乜?

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
hjfb + 1 自我幻想?

查看全部評分

白鑽玩家

csbzkI 發表於 2021-8-20 08:46
哇……原来就可以耳仔派发帖讲,用rew就要收声?系论坛专制还是你大晒啊?我在本帖好像没和边个吵过,你 ...

師兄我希望真心理性討論
不過唔好講講吓去咗乜野7749Hz