設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 滅殺俊仔

[演唱會] 鄭秀文Sammi 世界巡迴演唱會 : 港版Blu-Ray (實物圖在第12,17頁)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

我會BD, DVD+CD入哂...

銀級玩家

ching,知唔知BD有咩歌?
raymond430 發表於 2010-3-19 18:15

Blu-ray tracks list

1     Chotto等等  

2     叮叮噹

3     默契

4     不來的季節

5     值得

6     娃娃看天下

7     長恨歌

8   Medley: I will Survive + Can’t Take My Eyes off You + Designer music + Conga

9     Episode I : The Darkness

10   罪與罰  (24味 合唱)

11   上帝早已預備

12   信者得愛 (rap :歐陽靖 MC Jin)

13.  Episode II : The Enlightenment

14.  回來我身邊  

15.  恰似你的溫柔

16.  不要驚動愛情

17.  Medley: 獨家試唱 / 星「秀」傳說 /

煞科 / 叮噹

18.  親密關係

19.  Last Christmas  (陳奐仁 合唱)

20.  Auld Lang Syne (Countdown)

21.  Medley: 上一次流淚 / 終身美麗 / 不拖不欠/

落錯車

22.  唯獨你是不可取替

23.  插曲

24.  哭泣遊戲

25.  終身美麗

26.  給自己的信

27.  I will Survive

Bonus Track

28.  The Making of LOVE MI

進階玩家

會唔會收錄特別嘉賓果部分??

銀級玩家

真係唔知 skymusic冇講...

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

三個版本DVD, BD既List係一樣的
http://www.yesasia.com/global/lo ... 0-0-zh_TW/info.html

第三版DVD, BD既封面唔多好 :(

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

真係唔明...唔改封面好過

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

有冇CHING係兇宅睇過LOVE MI DEMO BD??

星級玩家

Must buy item!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

三個版本DVD, BD既List係一樣的

第三版DVD, BD既封面唔多好 :(
Will 發表於 2010-3-19 23:04

都冇Blu-ray封面,

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

出糧日有碟買,真爽, 知唔知有無DTS-HD呢
我的名字是莫財......食樹皮中^O^