設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Edmondlck

[高清播放器] 純分享Nowtv FOX頻道的最新安排

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

打咗去NOW問可唔可以減免月費, 佢話NOW正搜羅其他新頻道遲啲會有公布但唔知幾時

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

終於打左電話:

國際娛樂組合1 由我本身都有既精簡版:Now 家庭組合 取代,係無可接受;話會申請轉去我未有既「歐美娛樂組合」,主要睇 Warner Bros 個D。

6星級體育組合 要硬食 GOLF,講明唔要 now $,就話要我比個減價價位,我就是旦講左個 range 先,話要睇下公司點批,過幾日睇下佢地有幾多誠意!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

黃金玩家

alleelarry 發表於 2021-7-30 17:14
終於打左電話:

國際娛樂組合1 由我本身都有既精簡版:Now 家庭組合 取代,係無可接受;話會申請轉去我未 ...

痴媽根,咁大間公司街市賣菜,逐個講價。

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

wongzippy 發表於 2021-7-30 22:29
痴媽根,咁大間公司街市賣菜,逐個講價。

佢地仲口口聲聲話全亞洲都係咁,好似當年無英超,直接減價,雖然唔多,亦無怨言,要人硬死就點都唔舒服!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

黃金玩家

alleelarry 發表於 2021-7-30 22:39
佢地仲口口聲聲話全亞洲都係咁,好似當年無英超,直接減價,雖然唔多,亦無怨言,要人硬死就點都唔舒服! ...

因為我個係$148 plan ,無何任足球。所以無fox 跟本個plan 就無野睇,除非真係鐘意睇golf 。
我問佢,又係now dollar,或者轉plan 減月費,但係根本就唔啱睇
問佢取消又話未有指示,過兩日仲唔cut 得就爆佢,頂佢個肺。

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

wongzippy 發表於 2021-7-30 23:14
因為我個係$148 plan ,無何任足球。所以無fox 跟本個plan 就無野睇,除非真係鐘意睇golf 。
我問佢,又 ...

會睇 Golf 的話會堅抵,但唔多有興趣囉!如果唔係要睇英超,真係好想同佢講 CUT PLAN 添!

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

wongzippy 發表於 2021-7-30 23:14
我問佢,又 ...

第一次:轉組合 + now$
第二次:轉組合 + now$ (仍然按照原有安排)
第三次:不變,所以我選擇直接同當值經理傾,但依然係話嘗試申請減月費,提返佢地當日無英超,都有得減月費!

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

gurahamu 發表於 2021-7-30 16:26
打咗去NOW問可唔可以減免月費, 佢話NOW正搜羅其他新頻道遲啲會有公布但唔知幾時 ...

先後聯絡左四次,係都要比垃圾頻道同埋,佢地好自豪既 Now$

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我一早已經有HBO了, 唔知佢會點安排呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

JonesChan 發表於 2021-7-17 12:29
個NowTV對我嚟講只係F1,足球,網球。。。
如果三樣冇咗兩樣,咁個NowTV就唔值$5xx/月了。。。佢搞得掂個Fo ...

我咩體肉都冇, 我都3百幾蚊, 今次冇左FOX, DISNEY果幾個台, 都即係冇左好多野呢!!!
我岩岩打去, 佢話轉我去STDUO同有個DREAMWORK就算數, 我覺得唔得囉, 佢話比我再睇返有咩PLAN再選過, 不過就要再簽24個月, 我真係接受唔到呢!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.