設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 22333000

[支持商戶] 絕版 蘋果

關閉 [複製鏈接]

白鑽玩家

22333000 發表於 2021-6-25 08:54
手足,我要搵錢買機有物問題,我又冇得罪過人,你唔係話呢度賣貴少少都唔得吓?  {:6_ ...

喺《蘋果日報》忠粉眼中
每一份《蘋果日報》都係價值連城
如果你由第一份開始收藏
保守估計你賣番出去
至少已經可以買到一個過千萬嘅私人屋苑單位
兄台以每份$1000嘅價錢賣出
已經好厚度

「人善被人欺」果然係至理名言

白鑽玩家

DickWong1@FB 發表於 2021-6-25 12:27
支持你

多謝支持
我都想大家理性討論

我有時見到有啲師兄賣碟價錢太高
但我都唔會惡言相向去辱罵人地
佢出價多少係佢自由
又冇逼我買
何來得罪我呢?

黃金玩家

三星玩樂勲章

Nolan 發表於 2021-6-25 12:59
多謝支持
我都想大家理性討論

完全合理,但樓主話義賣,果頭又話要用錢你買機!究竟義賣得來嘅錢如何運作啊?真係講一套做一套。

白鑽玩家

DickWong1@FB 發表於 2021-6-25 13:07
完全合理,但樓主話義賣,果頭又話要用錢你買機!究竟義賣得來嘅錢如何運作啊?真係講一套做一套。 ...

咁我相信各大慈善機構
如宣明會丶樂施會
都唔會對外公佈手續費佔大家捐款幾多%

樓主要收多少手續費
亦都冇義務公佈

咁可能佢買新機送畀孤兒院呢?

更何況
賣1000蚊份
價錢已經好低
DEUS VULT??✝️

星級玩家

DickWong1@FB 發表於 2021-6-25 13:07
完全合理,但樓主話義賣,果頭又話要用錢你買機!究竟義賣得來嘅錢如何運作啊?真係講一套做一套。 ...

師兄,呢個搵錢方法我都係學你地的手足個個都話咁咁咁,點點點,到最後咪又係落自己袋度,你有時間多啲去youtube 度睇,個個都幾廿個捐錢戶口。得閒去留番兩句嘢。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
Nolan + 50 + 50

查看全部評分

白鑽玩家

22333000 發表於 2021-6-25 13:29
師兄,呢個搵錢方法我都係學你地的手足個個都話咁咁咁,點點點,到最後咪又係落自己袋度,你有時間多啲去 ...

拎埋啲錢去外國買屋
畀人拉嗰啲
連請律師嘅錢都冇
DEUS VULT??✝️

黃金玩家

三星玩樂勲章

22333000 發表於 2021-6-25 13:29
師兄,呢個搵錢方法我都係學你地的手足個個都話咁咁咁,點點點,到最後咪又係落自己袋度,你有時間多啲去 ...

師兄唔好意思我唔喺手足哦,所以我唔明嗰啲人既心態喺咩囉。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
lemon1111 + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

星級玩家

DickWong1@FB 發表於 2021-6-25 14:16
師兄唔好意思我唔喺手足哦,所以我唔明嗰啲人既心態喺咩囉。

咁我係度講句對唔住,唔好意思誤會左你。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
Nolan + 50 + 50

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

tang小平 發表於 2021-6-24 21:38
人哋都冇收錢,點算搶生意,一定好過呢,標題選慈善義賣,其實攞啲錢換換機,呃香港人啲感情,來賺錢!!! ...

有種人就算點傷天害利,都覺得自己啱,實搵d理由合理化!如有一個人突然打個小朋友,街坊看不過眼,走去報警!那個人就話人多事!重攞上次自己見到有個女人比人打,我都無報警!你噤多事重咩!你唔話佢,我打個小朋友噤小事,佢打個女人味重衰,你就話我!眼紅我!(故仔一個,隨便對號入座!)唔駛覆我!哈哈!

白鑽玩家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽