設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: allen89

[美版] 哥斯拉大戰金剛(Godzilla vs. Kong) , dolby vision, atmos, 美4k 內置繁體中字

鑽石玩家

香港加油

76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽鑽石勲章

allen89 發表於 2021-6-15 13:03
其實以我所知鐵版,地庫大細舖上月代理通知有鐵盒已經收訂,今日(6/15)剛查問大已滿額,細舖仲有小小額可 ...

今日lunch去就近既CD倉問,個職員答我未知,尚未示意…
岩岩就睇到佢個page話今日開訂,聽日再去佢夠膽話無我就產到佢上天花板

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

美版幾錢

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
allen89 + 20 + 20 我入手$30x

查看全部評分

白鑽玩家

:o) 發表於 2021-6-15 23:04
今日lunch去就近既CD倉問,個職員答我未知,尚未示意…
岩岩就睇到佢個page話今日開訂,聽日再去佢夠膽話 ...

Manta lab 的鐵盒次次也有限供應,有心儲鐵,真係要早訂。師兄,建議明天先致電再落舖穩陣。

禁止發言

76-FC 綠翡翠勲章

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

allen89 發表於 2021-6-15 13:03
其實以我所知鐵版,地庫大細舖上月代理通知有鐵盒已經收訂,今日(6/15)剛查問大已滿額,細舖仲有小小額可 ...

早10日8日前去問女人鋪,佢竟然答我未知有冇鐵盒

白鑽玩家

Yoshiki2008 發表於 2021-6-17 01:14
早10日8日前去問女人鋪,佢竟然答我未知有冇鐵盒

可能只是溝通誤會,十天前肯定已經是近滿額,大舖一向先訂先得(不收訂金),同manta lab訂量可能供應不足(cut 單),到近訂量尾聲,佢哋會當面告訴客戶只是排,亦唔知有冇鐵盒貨比到客,我不在場(純屬估計)佢哋大約是咁意思,唔通有生意唔通唔想做,我知最近JL也嚴重不夠貨派,其實哥vs剛我見3月尾部戲上畫時,已見一些訂慣的熟客開始留名排鐵(多年沿用記事部記錄留電話),慣常店員當時會口頭查詢代理sales有冇打算出鐵盒並冇任何細節,如果最後代理不出也冇法,細舖反而有額剩就出單收訂金,有訂就應該有。

最新Fast 9 鐵 亦已經有得留。

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

allen89 發表於 2021-6-17 02:07
可能只是溝通誤會,十天前肯定已經是近滿額,大舖一向先訂先得(不收訂金),同manta lab訂量可能供應不足( ...

其實我都幫襯左佢地都有2,3年,之前都有訂過鐵盒,一向都係有就有,冇就冇,有得排就排,但係呢次呢隻鐵盒,我記得5月尾都有問過,到6月頭又問,佢都係答我未知有冇鐵盒,未有得訂 到今日我再去問一次,佢今次答我代理貨量唔多,到時先至先得,不過都應該冇晒(大約係咁既意思)﹐
但係我見佢藍色本file薄寫住鐵盒已滿囉。。。。。

不過都唔該allen 兄詳細解答

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 收起 理由
:o) + 10 + 10 係佢地度買碟ok,但訂碟不了
allen89 + 30 + 30 客氣,師兄

查看全部評分

鑽石玩家

香港加油

76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽鑽石勲章

Yoshiki2008 發表於 2021-6-17 22:09
其實我都幫襯左佢地都有2,3年,之前都有訂過鐵盒,一向都係有就有,冇就冇,有得排就排,但係呢次呢隻鐵 ...

係佢地度買現貨碟ok,但訂碟不了
寧願去對面細舖、或者其他有得落訂既舖好過

鑽石玩家

本來想網購但又搵唔到公平啲嘅價錢。於是我今日走去walmart買咗美版。未入碟,但數位版有中文字幕。

評分

參與人數 1威望 +30 金錢 +30 收起 理由
allen89 + 30 + 30

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

:o) 發表於 2021-6-18 00:22
係佢地度買現貨碟ok,但訂碟不了
寧願去對面細舖、或者其他有得落訂既舖好過 ...

以前買親碟都係女人鋪,以後會多D過對面

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
:o) + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分