設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 小瑟

Samsung The Premiere LSP9T 旗艦級雷射超短投影機(超長評測片)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

sherman 發表於 2021-4-18 21:10
正!可否向Samsung 建議給Post76會員優惠價?配那隻抗光幕好?-

返左會員試玩先, 睇下WIL總同SAMSUNG傾下點先!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2021-4-19 15:38
返左會員試玩先, 睇下WIL總同SAMSUNG傾下點先!!!

期待!
感謝!

專業玩家

用呢部,前面用唔到sound bar

我諗佢都唔expect 你用.....

高級玩家

唔知香港邊度有得試下呢兩部機..

黃金玩家

今日係灣仔有店, 試過睇呢部及optoma cinemax pro

http://www.hivihk.com/projector/optoma/optoma_cinemaxpro.htm

兩部價錢相差一倍. 但播出來, 講真畫面我唔太覺得有分別.

當然三星內置大把APPS而optoma係咩都無. 但我用開android電視盒子, 又唔覺有麻煩. 俾多3萬去買呢堆內置APPS, 我覺得不太值.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

同大家更新一下先!
依家如果想睇 DEMO的話, 可以去以下四個地方呀~

WhatsApp Image 2021-07-29 at 11.16.23.jpeg
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

新仔玩家

76-FC 綠翡翠勲章

請問呢部機有冇會員優惠價?

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

oyama 發表於 2021-7-14 19:42
今日係灣仔有店, 試過睇呢部及optoma cinemax pro

http://www.hivihk.com/projector/optoma/optoma_cinema ...

agreed with you 兩部價錢相差一倍. 但播出來, 講真畫面我唔太覺得有分別.

i was expecting the larger 0.67” DLP chip will give better contrast/black, but I couldnt tell from demo in shop.

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

有優惠價就正

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

pantaron 發表於 2021-6-11 15:22
用呢部,前面用唔到sound bar

我諗佢都唔expect 你用.....

擺中置都有難度,一係用好似KEF T 系薄喇叭有無得諗??
(要有啲犧牲)