設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

請多多善用"短消息" PM 功能(附教學)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
其實我地科林一直都有D問題係一直都解決唔到的, 就好似大家留言叫 "樓主PM咁你" 咁.

不如我又提多一次大家, 其實我地可以直接係 "樓主個頭像下面", 有一個叫 "發消息" 的連結, 大家只需要點一點佢, 就可以直接 PM比你想私下問野既版友架勒. 咁就唔洗我地版主成日都要洗版式咁同大家刪除留言啦!!!

評分

參與人數 7威望 +190 金錢 +190 收起 理由
ballball + 10 + 10
cheung123 + 10 + 10
toms110 + 20 + 20 認同到一個點呀
sevenyeung + 10 + 10 認同到一個點呀
mummy + 10 + 10
kl122002 + 80 + 80 認同到一個點呀
pinkspider + 50 + 50

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

1萬

白鑽玩家

老而不

我留意到好多都係推返d陳年舊post ,
還是設系統自動動時限, 比如1-2年無人回復就自動鎖回覆功能?

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

GOOD 與時並進

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

kl122002 發表於 2021-1-27 11:46
我留意到好多都係推返d陳年舊post ,
還是設系統自動動時限, 比如1-2年無人回復就自動鎖回覆功能? ...

其實已經有設定左, 過左3個月都冇覆的就會鎖PO的!!!
不過又有版友話鎖左想覆又覆問野又問唔到咁~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

老而不

小瑟 發表於 2021-1-28 09:20
其實已經有設定左, 過左3個月都冇覆的就會鎖PO的!!!
不過又有版友話鎖左想覆又覆問野又問唔到咁~ ...

試下半年至一年為時限?

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我都算係一個"協助者". 事緣我出左個 post, 入面提到我用左件淘寶器材達到目的. 因為我覺得直接 post 埋淘寶 link 好似我有份收錢咁, 所以就無做到. 原來係好多師兄都有興建知道件野係點, 就人人留言叫我PM, 搞到個 post 不斷推上去, 又無咩特別新資料同訊息. 講聲唔好意思先.

咁情況我以後一係唔係提呢D 玩具, 一係就索性 post 埋出黎.

5萬

總版管

hiukong 發表於 2021-1-28 15:37
我都算係一個"協助者". 事緣我出左個 post, 入面提到我用左件淘寶器材達到目的. 因為我覺得直接 post 埋淘 ...

我都明既, 所以我都係提下大家, 同埋我見到時刪PO大家都唔好意咁呢~

Post76玩樂網.