設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] above cambridge audio

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
hello everbady I want to buy Cambridge 650C with 650A but found so many shop also show HKD5200.00 / part one at mongkok any can pm which shop will cheap then above Thanks

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

聽ching講, 講完價, 每部係4千中, 同佢地講下價, 有心買, 佢地會平比你。

ching, 會唔會考慮二手丫, 入門黎講, cambridge audio640a+640c (比650係舊少少model), 平平地玩往先, 兩部夾埋應該唔洗$4.5k, 剩下的筆直可以買一對幾唔錯的喇叭啦。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

多謝 lskthomas 兄回覆先
有考慮過二手0架, 但搵唔到兩部夾埋唔洗$4.5k 咁抵玩囉
如果二手都要 $6-7k...... 咁我又唔差在俾多少少玩全新機喇

專業玩家

多謝 lskthomas 兄回覆先
有考慮過二手0架, 但搵唔到兩部夾埋唔洗$4.5k 咁抵玩囉
如果二手都要 $6-7k...... ...
akira11092 發表於 2010-3-4 11:35

要慢慢等架, 留意下數字台, 好多人放640a, 640c, 有時分開放架, 大約2k, 但保養可能已過, 我早排都買咗部640a, 都係咁上下價。

650a+650c就要7k+啦, 咁樣加2-3k買新機都合理。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

lskthomas 兄

多謝提供議見, 咁你部 640a 係二手定全新與 650a 分別大嗎 ?
因禽日又出 MK 睇已經轉晒款再搵唔到 640a & 640c 喇

專業玩家

lskthomas 兄

多謝提供議見, 咁你部 640a 係二手定全新與 650a 分別大嗎 ?
因禽日又出 MK 睇已經轉晒款再 ...
akira11092 發表於 2010-3-4 12:09

我之前個部係640a v2, 而家已經放咗啦。650a 同 550a, 都係新model, 我試聽過, 比640a v2 係厚聲d, 音樂感強d。