設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Jamie718

[美版] 美國亞馬遜又free shipping返lu~

黃金玩家

DragonI 發表於 2020-8-28 17:53
己修正爲26隻4k UHD,加3隻blu-ray(其中一隻鐵盒),共29隻碟。

希望你全部都有套啦

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

其實US$49以上免運費可能長期都有, 等到Black Friday先入貨更抵!

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

GavinFung@FB 發表於 2020-8-26 10:56
我有睇呢個POST,
但係睇AMAZON 圖片, 字幕都係得ENG, SPAN, FRANCE
係唔係入左機就會見到有中字? ...

呢個 POST 都幾準架喇.......我之前都試過 blu-ray.com 入面見到無中字....但個 post 寫有.....買返來真係有中字
【苦盡甘來】

專業玩家

keke323 發表於 2020-9-1 10:33
呢個 POST 都幾準架喇.......我之前都試過 blu-ray.com 入面見到無中字....但個 post 寫有.....買返來真 ...

25/8 已經狗衝左
試買3隻, TOPGUN, AQUAMAN, SPIDER MAN-HOME COMING

仲搭單買左對涼鞋, 都好似免左運, 唔知係唔係記錯。

希望今星期收到

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

keke323 發表於 2020-9-1 10:33
呢個 POST 都幾準架喇.......我之前都試過 blu-ray.com 入面見到無中字....但個 post 寫有.....買返來真 ...

雖然blu ray.com和封底顯示冇中字,很多時候買返來才知道有中字。我估美版故意冇寫中字,唔想影響香港的發行商。 不過我不嬲買開美版,從來唔買港版。

黑鑽玩家

想請問大家、我見個post 寫住美版 The fast & furious 4K 有中文。請問知唔知第幾集係有中文! 麻煩大家!

白鑽玩家

Lor 發表於 2020-9-2 16:13
想請問大家、我見個post 寫住美版 The fast & furious 4K 有中文。請問知唔知第幾集係有中文! 麻煩大家! ...

師兄,美版4k狂野系列,全部8集也冇內置中字,歐洲版先有。

黑鑽玩家

allen89 發表於 2020-9-2 17:36
師兄,美版4k狂野系列,全部8集也冇內置中字,歐洲版先有。

唔該晒師兄!
我仲買在一隻試下!咁係咪即係喺英國或者德國嘅亞馬遜買就1-8集都有中文!如果係我就買一套box set !
謝謝

白鑽玩家

Lor 發表於 2020-9-2 19:22
唔該晒師兄!
我仲買在一隻試下!咁係咪即係喺英國或者德國嘅亞馬遜買就1-8集都有中文!如果係 ...

https://post76.hk/thread-232301-1-1.html

上面話英國版1-4先有內置中字,但5-8話應該冇中字,5-8可能需要入港,台,韓4k版先有中字,我自己只入咗美國版4k用外掛字幕,5-8我不肯定,要等有入咗手的師兄答覆你。

黑鑽玩家

allen89 發表於 2020-9-2 20:17
https://post76.hk/thread-232301-1-1.html

上面話英國版1-4先有內置中字,但5-8話應該冇中字,4-8可能 ...

唔該晒師兄!希望有另外一啲師兄買咗嘅可以提供!謝謝