設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: marcolau

[XB360] 北斗無双影片下載~~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

特版hk未必有,有都唔平,你最好訂喇~~~
marcolau 發表於 2010-3-3 23:09

我一早講咗,我訂了很久了...^_^"
我訂北斗當日一早訂咗了...
我現在一供訂咗咁多行貨遊戲...
1/新生化危機5(PS3)
2/北斗無雙-限定版(PS3)
3/戰神3-限定版(PS3)
4/旦丁的地獄之旅(PSP/PS3)PS3係特別版

http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=28636&extra=page%3D1&page=3

今日又訂咗倆隻遊戲...
psp doa 生與死沙灘排球
ps3 街霸 4 最新版本
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我一早講咗,我訂了很久了...^_^"
我訂北斗當日一早訂咗了...
我現在一供訂咗咁多行貨遊戲 ...
DVD迷 發表於 2010-3-3 23:46

我就剩係覺得你係唔係都訂特版~~
北斗就勁搵笨~~
戰神3有d搵笨,
sf4就一定有貨。

反而doa個figure就幾得,我都想要,不過psp始終唔會多玩~~

不過d shop友都對我好好,我要唔要都留隻特版比我,所以唔駛訂~~^^

以前d特版送d野好有珍藏價值,貴貴都值得。
北斗送個鐘已經「特別-9唔搭8」,
戰神3本身好吸引,不過果兩張所謂OST竟然係mp3(之前公佈,唔知有冇改),mp3 d聲又唔靚送黎把咩,download都得啦。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我就剩係覺得你係唔係都訂特版~~
北斗就勁搵笨~~
戰神3有d搵笨,
sf4就一定有貨。

反而doa個figure就幾 ...
marcolau 發表於 2010-3-4 00:54

我都知道好搵笨的,自己鍾意就得啦,唔理得人家點睇的...呵呵!

你估我有你咁好運咩,我唔訂的話,好似上次隻"忍龍2"咁...買不到行版,要買貴版,搞到我唔見咗一半錢...

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我都知道好搵笨的,自己鍾意就得啦,唔理得人家點睇的...呵呵!

你估我有你咁好運咩,我唔訂的話, ...
DVD迷 發表於 2010-3-4 20:08

事實上北斗我都好想要特版,不過個中就真係~~~

上次隻龍忍2都唔係熟店買,因為熟果間都冇入,所以龍忍2就真係好彩。

你成日買game,都應該同d shop熟d啦,就算平唔到,留貨都幫到手啦,順水人情啫~~~