設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Kantosee

[請教] player選擇

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Cy692 發表於 2020-6-5 21:50
希望你只係壞個制啦⋯⋯

我都希望係,你幾耐到有消息?

星級玩家

Kantosee 發表於 2020-6-7 19:09
我都希望係,你幾耐到有消息?

我等咗一個星期多啲

禁止發言

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

goodguy2 發表於 2020-6-8 08:36
壞既部份,任佢講。 你話唔整佢仲開心

我同意,由其係只得佢識維修

星級玩家

Kantosee 發表於 2020-6-8 11:03
我同意,由其係只得佢識維修

ETC心諗整乜吖,幫我買咗新好過啦

星級玩家

我情況跟版主一樣,部機運作正常,就是下一秒根據系統更新通知升級到v. 1.52,下載更新完成重開機就去到android recovery畫面,只能選擇reboot,按制沒反應選不到其他選項,(其實制無壞因為我試過forward制+backward制+電源制部機可以去到root menu)今日焗住拎部機去ect維修俾500話檢查費,我在ect都跟佢地講我部機又吾係壞要維修,就係因為部機自動更新系統後變成咁,如果吾係因為按系統指示升級我根本吾需要黎維修部無端端要俾500,柜位小姐話師傅要檢查係咪部機壞,我話如果ak本身個系統有問題個個升級完變磚妳公司好好賺,本來我都懷疑係咪真係部機壞,但聽版主情況同我一樣就肯定係系統問題,其實系統升級部機出問題都吾係第一次,之前升級v 1.11後部機畫面hang左吾識郁電池仲發熱,之前在討論區發現都有師兄同樣情況,ak寫系統啲人好癈,吾得就吾好release新系統出黎,ect根本無做好代理本份,可能根本無同ak反映情況,新系統釋放出黎差吾多兩個月,我相信仲有其他人有我同樣,反正有人因為新系統升級出問題拎機上黎制就收500,你吾好彩話你部機有問題要換零件報一個天價零件費俾你考慮,逼你吾好攪,下次再買機我轉會買sony好過,如果sony貴咩?我寧願平平地買其他日本,韓國牌子,好過俾人劏

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

peterleekh 發表於 2020-6-9 04:05
我情況跟版主一樣,部機運作正常,就是下一秒根據系統更新通知升級到v. 1.52,下載更新完成重開機就去到and ...

我有同樣升級經驗,上年update firmware 期間 hang机&好熱, 只好reset所有机內data無了. 之後update firmware到v1.52 暫時正常。睇到有幾位兄弟update完要修理真係離譜,如要修理費過萬,幾多功能&幾好聲都唔會再幫襯。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

peterleekh 發表於 2020-6-9 04:05
我情況跟版主一樣,部機運作正常,就是下一秒根據系統更新通知升級到v. 1.52,下載更新完成重開機就去到and ...

我都有懷疑過係software 問題,但上網未見過有任何師兄報告,所以都無咩証據,睇下佢之後用咩理據同我講
btw 真係忠告大家,過左保唔好亂update firmware

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Prince168 發表於 2020-6-9 11:35
我有同樣升級經驗,上年update firmware 期間 hang机&好熱, 只好reset所有机內data無了. 之後update firm ...

我以為洗機有機會好返,但無呢個選項比我

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

Kantosee 發表於 2020-6-9 19:48
我以為洗機有機會好返,但無呢個選項比我

希望只是小問題,當時新机用了幾個月, 我都好驚開唔返。用過320,380都無問題。宜家反而愈出愈唔耐用。