設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ryan0122

[請教] 英京態度惡劣

進階玩家

vivibo 發表於 2020-7-15 09:42
我有幫襯過佢地買野, 態度唔係太好嘅, 不過我唔care, 話不投機半句多, 買完就走!

不過話分兩頭, 網上苦主 ...

其實好多有兩個錢消費嘅就覺得人地要當自己係vip咁service係真嘅, 信樓主定信果位sales嘅證供我就唔表態喇; 其實好似你同我講嘅咁, 覺得買得過就可以deal, 唔洗咁在意佢地啲語氣, 在意嘅都唔會同佢買, 咁多間野咪逐一問下有冇靚價攞, 進一步得罪講句, 我觀察到嘅英京耳機部係唔憂冇生意的, 佢賣走好多耳機dap都冇po上fb;而啲有錢老係死都鐘意比錢佢地洗幫佢地開箱又可以點? 雖然一開始我都係佢地一個小客仔(未必當我係), 不過我依家都唔想去佢地到試野 & 幫佢地買野了, 好似阻佢地發達咁

補充內容 (2020-7-31 21:10):

補充內容 (2020-7-31 21:11):
(7月31日想編輯, 論壇系統話超出編輯時限, 不可以修改, 只可以補充)

補充內容 (2020-8-2 12:23):
我打得唔夠清楚,即係我自己親身都向英京理解一番,得知道佢冇冒犯任何人嘅意思,佢當我係熟客先會直腸直肚咁講野,系統補充字數有上限都打不咁多字

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

星期日入手SE200時,人多到想問價都問不到.

專業玩家

76-FC 綠翡翠勲章

英京 發表於 2020-5-27 17:06
ryan0122 你好

今早看到Post76這邊的發帖,由於花了點時間與同事了解事情經過,遲了回覆,首先係呢度講 ...

英京的梁生人品不錯,今年二月我上去耐心地拿出多對耳機任試,其中包括無雙,魔王,極樂及幽靈等等。最後我揀中魔王但因個盒太大怕遲返屋企被家人發現,他即安排職員跑去廣華街水晶代理關門前帶返來。在疫情下來回只十數分鐘,真顧客至上。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我對耳機就煲好了

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

俾錢仲要受氣,冇去好多年

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

英京 光頭KOL

黃金玩家

售貨員態度各有不同,客人的接受程度也有不同,只要自行配對就可以。
覺得邊個售貨員好,就找邊個,就是這樣簡單!

進階玩家

ryan0122 發表於 2020-7-16 02:48
我對耳機就煲好了

個色嘅款咁特別嘅? 真係直接同ve買水?

黑鑽玩家

fibone712 發表於 2020-7-31 21:12
個色嘅款咁特別嘅? 真係直接同ve買水?

look it is a CM VE.
DAP : AK SP2000 ONYX BLACK
EarPhone: 64 Nori, Jomo Trinity

星級玩家

fibone712 發表於 2020-7-15 19:40
其實好多有兩個錢消費嘅就覺得人地要當自己係vip咁service係真嘅, 信樓主定信果位sales嘅證供我就唔表態 ...

係呀~所以好多時有時去下D鋪試番三幾粒鐘

真係好過去星巴克 幾有大爺FEEL

番屋企又可以做鍵盤戰士 做正義判官

所以都無咩時間用霸王洗頭

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
akimoriyui + 10 + 10 笑死

查看全部評分