設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: BenLee1@FB

[Soundbar] 窮LSoundbar 開箱 (更新用後感)

星級玩家

1234qwer 發表於 2020-6-8 10:38
已經有得淘, 4999人仔

如果堅既, 計返匯率同運費, 香港買都抵玩, 起碼可以check貨安心d ...

嘩,抵wo,  等我fd 試下再問下佢好唔好

進階玩家

wesleytong 發表於 2020-6-8 22:57
嘩,抵wo,  等我fd 試下再問下佢好唔好

個賣家依家賣緊7500

進階玩家

1234qwer 發表於 2020-6-8 10:38
已經有得淘, 4999人仔

如果堅既, 計返匯率同運費, 香港買都抵玩, 起碼可以check貨安心d ...

兩邊貨都係同一個source,直接淘抵d

鉑金玩家

tsuishui 發表於 2020-6-10 16:17
兩邊貨都係同一個source,直接淘抵d

直接淘就一定最抵,  5000人仔+運費, 加埋唔洗6千港紙, 但係如果有事要換貨都幾煩

如果香港買貴幾百咁少既, 可以睇到貨有無花, 有無壞既, 都合理既

順帶一提剛剛淘左條SN9YG加埋SPK8, 早2日收貨, 3500人仔另加運費(屋企極限, 再高一級唔夠位放)

但係我電視,碟機, NOWONE都行唔到ATMOS, 只有當7.1用, 我新手無咩玩音響, 但都覺得聽歌係流流地, 主要用黎睇戲睇電視係OK, 包圍感都唔錯, 係個SUBWOOFER弱左少少, 咁既價錢收哂貨

進階玩家

1234qwer 發表於 2020-6-11 13:45
直接淘就一定最抵,  5000人仔+運費, 加埋唔洗6千港紙, 但係如果有事要換貨都幾煩

如果香港買貴幾百咁少 ...

已淘SN11RG,運緊嚟香港,連運$58xx

評分

參與人數 2威望 +11 金錢 +11 收起 理由
BenLee1@FB + 10 + 10 坐等開箱
louis127 + 1 + 1 恭喜哂Ching

查看全部評分

星級玩家

tsuishui 發表於 2020-6-11 20:15

SN11RG質量好好,我都用緊
係Netflix出Dolby Atmos好靚聲

鉑金玩家

tsuishui 發表於 2020-6-11 20:15

正, 等開箱

科林玩家

想問各位師兄,你哋條sn11係r 定rg?我嗰條冇build in Google assistant

銀級玩家

RaymondChiu@FB 發表於 2020-6-13 11:40
想問各位師兄,你哋條sn11係r 定rg?我嗰條冇build in Google assistant

其實係soundbar 黎講, 有無google assistant 都無所謂。

星級玩家

我都諗緊買邊隻好
SL8YG+SPK8後環繞 (2019款,5.1.2) ,2300RMB
SN9YG+SPK8後環繞 (2020款,7.1.2),3500RMB
SN11RG (2020款,7.1.4,原廠後環繞有埋向上聲道),5000RMB