設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: calbee1128

[AV擴音機] 三選一 AV Amp

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

JoviLai@G 發表於 2020-5-3 04:37
我都好有興趣挑戰下Yamaha show room 究竟我好唔好過佢😝

😱😱師兄歡迎家訪嗎

黑鑽玩家

cakecake 發表於 2020-5-3 01:30
TST 通利果個4眼阿叔都無心做生意,上一次去買2080都係求其駁俾我聽,完全無效果可言,直到俾錢果一刻,果 ...

咪就係嗰個4眼高瘦阿叔囉🤦‍♂️

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

JoviLai@G 發表於 2020-5-3 04:37
我都好有興趣挑戰下Yamaha show room 究竟我好唔好過佢😝

只要係適當既擺位加上YPAO,
基本上無乜可能好唔過果間所謂showroom
果間真show room尼,淨係show D機俾人揀,要試效果過主啦

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Onkyo 840唔洗諗

黑鑽玩家

cakecake 發表於 2020-5-3 12:22
只要係適當既擺位加上YPAO,
基本上無乜可能好唔過果間所謂showroom
果間真show room尼,淨係show D機俾人 ...

今日出咗沙田去av生活試返a3080,佢哋只係用mission 套骰仔喇叭📣都同showroom 係兩碼子嘅事,仲有驚喜價。我二話不說入手,星期四有嘢玩😍😍

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 收起 理由
matt88p + 20 + 20 Very good choice
goldberg0083 + 20 + 20 恭喜哂Ching

查看全部評分

星級玩家

calbee1128 發表於 2020-5-3 17:14
今日出咗沙田去av生活試返a3080,佢哋只係用mission 套骰仔喇叭📣都同showroom 係兩碼子嘅事,仲有驚喜價 ...

請問驚喜價係幾多

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

李好野@76 發表於 2020-5-3 01:06
等多陣啦!千呼萬喚P記904就殺到........
聽聞是旗艦又無敵!
前後级都要回避一下 ...

LX800已经收左皮 仲等904

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 收起 理由
李屍朝仙@76 + 5 + 5 認同到一個點呀

查看全部評分

黑鑽玩家

german 發表於 2020-5-4 02:48
請問驚喜價係幾多

唔駛13000

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
XPR + 10 + 10 恭喜哂Ching

查看全部評分

星級玩家

calbee1128 發表於 2020-5-4 08:10
唔駛13000

thx ching

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

calbee1128 發表於 2020-5-3 09:01
😱😱師兄歡迎家訪嗎

去咗呢位師兄到家訪之後,你會覺得你冇買錯機!
不特止仲會好大聲同人講什麼叫冇低音, 我怕你受唔起
SONY VPL-VW520ES 100寸峰米T1 4K 鐳射超短投 黑珊100寸 player:澳版UDP-AR800 MKll
前級YAMAHA CX-A5200 後級crown 8300N 4300N  
7.2.4 JBL ARRAY 880/1000/ Control X/ 太陽火crm2/klipsch XL23/超低音:JL E112