設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: AskaLung@FB

[Netflix] 驚天營救 超好睇好刺激

黃金玩家

sin324 發表於 2020-5-5 11:31
尋晚睇左,幾好睇,冷場不多,由頭射射射轟轟轟到尾,值得一睇

中槍反應真實

黃金玩家

tinlunlau 發表於 2020-5-5 03:10
機會得50/50咋。遲啲Criterion Collection會推出愛爾蘭人,婚姻故事影碟。早前佢哋出過奧斯卡得獎電影“ ...

羅馬個時係想佢參賽先上戲院,都有出碟,其他既片唔知仲會唔會出碟.

賴恩雷洛士個戲都好似未出碟.

鑽石玩家

正宗球迷 發表於 2020-5-8 01:05
羅馬個時係想佢參賽先上戲院,都有出碟,其他既片唔知仲會唔會出碟.

賴恩雷洛士個戲都好似未出碟. ...

愛爾蘭人同婚姻故事喺北美洲都有戲院上映過,已鐵定會出碟。呢套驚天營救好難講。netflix作品好少出影碟。

黃金玩家

tinlunlau 發表於 2020-5-8 03:20
愛爾蘭人同婚姻故事喺北美洲都有戲院上映過,已鐵定會出碟。呢套驚天營救好難講。netflix作品好少出影碟 ...

有碟出都好呀.雷神部戲咁多人睇左,未必再上戲院了.

個時去tower3a見你出文,呢家你主力都係呢度講電影碟野?

鑽石玩家

正宗球迷 發表於 2020-5-8 23:59
有碟出都好呀.雷神部戲咁多人睇左,未必再上戲院了.

個時去tower3a見你出文,呢家你主力都係呢度講電影碟 ...

Tower3a。。。好耐冇聽過呢個名稱啦。。tower3a唔係已經倒閉喇咩?
Netflix作品變幻無常,出到碟先算啦!

黃金玩家

tinlunlau 發表於 2020-5-9 07:21
Tower3a。。。好耐冇聽過呢個名稱啦。。tower3a唔係已經倒閉喇咩?
Netflix作品變幻無常,出到碟先算啦! ...

係,好耐歷史,執左好多年啦   睇下你除左呢度,仲有去邊度浦, 個陣樂貿年代係好活躍.

netflix佢唔發碟保住自己個平台多人睇係正常, 但係出碟都有唔少市場,特別發燒友想睇碟.

鑽石玩家

正宗球迷 發表於 2020-5-10 17:51
係,好耐歷史,執左好多年啦   睇下你除左呢度,仲有去邊度浦, 個陣樂貿年代係好活躍.

n ...

我之後仲有份做茄喱啡拍過捍戰太平洋,鐵甲威龍同新宇宙威龍㖭。一套有出鏡見到我,一套戴口罩,另一套完全見唔到我啲鏡頭。套套科幻套套落雨。淋雨淋到厭咗冇做啦!🤣🤣🤣

以前樂貿嗰個老細我大約半年前有聯絡,好少出聲啦。

黃金玩家

tinlunlau 發表於 2020-5-10 18:05
我之後仲有份做茄喱啡拍過捍戰太平洋,鐵甲威龍同新宇宙威龍㖭。一套有出鏡見到我,一套戴口罩,另一套完 ...

原來做幕前, 犀利

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

(轉分亨)

「美國隊長」有望加盟《驚天營救2》

由Marvel超級英雄片《復仇者聯盟4:終局之戰》導演羅素兄弟(Russo Brothers)擔任編劇兼監製、「雷神」基斯漢斯禾夫(Chris Hemsworth)主演Netflix原創電影《驚天營救》,還未打破該串流平台的最高開畫紀錄,已經宣布開拍續集。有傳羅素兄弟密斟「美國隊長」基斯伊雲斯(Chris Evans)加盟,集合兩位「基斯」飾演僱傭兵,攜手對付大毒梟。

《驚天營救》剛於4月上架,影視串流平台Netflix率先報捷,預計首4星期的點擊率將會高達9000萬次,有望打破「死侍」賴恩雷諾士(Ryan Reynolds)主演《鬼影特攻:以暴制暴》去年保持的8300萬次點擊紀錄,刷新Netflix史上最高開畫成績。

由於市場反應理想,Netflix隨即宣布《驚天營救》添食,並由原班人馬再度合作,雖然羅素兄弟尚未公布《驚天營救2》會是前傳還是續集,但據電影網站We Got This Covered引述知情人士透露,無論Netflix抑或羅素兄弟都有意邀請「美國隊長」基斯伊雲斯加盟,跟《復仇者聯盟》系列的舊拍檔「雷神」基斯漢斯禾夫攜手合作打天下,構思極具噱頭。

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
AskaLung@FB + 20 + 20 超正, 一定要加分

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

alleelarry 發表於 2020-4-25 00:03
出唔到 ATMOS 比 AMP?我之前都唔得,攪攪下而家又得!

攪攪可以??
我用LG內置點攪都唔得,只可以DD+