設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 權力遊戲 2~7季4K 咩版有中字?

黃金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
權力遊戲第一至8季小弟都未睇過 見網友話d黑位好正 只知第一和第八季有港版 請問外國版會唔會有中字

白鑽玩家

環球各地暫時未有2-7季4K uhd 版推出過,也未見有消息公佈話會出,暫時市場只有1和8兩季推出過4k uhd。

黃金玩家

allen89 發表於 2020-4-8 00:40
環球各地暫時未有2-7季4K uhd 版推出過,也未見有消息公佈話會出,暫時市場只有1和8兩季推出過4k uhd。 ...

So sad, 我無netflex 又無HBO, 如果買咗1和8 睇都覺得好睇就真係攞嚟衰,多謝師兄解答

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
allen89 + 20 + 20

查看全部評分

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Game of thrones 係HBO限定, 如果只有睇過Nowtv版本, 冇人會覺得黑位好正

黃金玩家

ManHoWong@FB 發表於 2020-4-8 08:26
So sad, 我無netflex 又無HBO, 如果買咗1和8 睇都覺得好睇就真係攞嚟衰,多謝師兄解答 ...

未睇過Got 就唔好單睇第8季,你唔會明故事背景,浪費左最精彩嘅1-7季

黃金玩家

av81 發表於 2020-4-24 11:44
未睇過Got 就唔好單睇第8季,你唔會明故事背景,浪費左最精彩嘅1-7季

已買咗第8季了 so so sad 不過唔緊要啦 當支持下正版同睇下4K畫面啦 不過我始終覺得有DV 反而暗少許 其他有DV movie都係咁 又fix死咗唔俾人setting fine tune 好屈機

黃金玩家

ManHoWong@FB 發表於 2020-4-24 15:47
已買咗第8季了 so so sad 不過唔緊要啦 當支持下正版同睇下4K畫面啦 不過我始終覺得有DV 反而暗 ...

呢套劇係好有質素嘅,無論故事,人設,拍攝,風景,服裝化妝,都好講究。
買第一季睇下先啦

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

ManHoWong@FB 發表於 2020-4-24 15:47
已買咗第8季了 so so sad 不過唔緊要啦 當支持下正版同睇下4K畫面啦 不過我始終覺得有DV 反而暗 ...

Player 同 TV冇得setting ?

黃金玩家

SonSon 發表於 2020-5-2 11:49
Player 同 TV冇得setting ?

如果係DV 4K碟 ,player fix死咗無得setting 。TV都係鎖咗某d setting 但TV仲有少少🤏可以調 例如gamma