設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Ray@_@

8500 new firmware

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Ray@_@ 發表於 2022-5-20 22:11
威廉sir, 請問8500這兩日是否有新的firmware upgrade咗?請問有什麼新功能增加了? ...

求救啱啱update 完所有HDMI 出唔到影像
剩聲入就冇事

讚助版主

Ray@_@ 發表於 2022-5-20 22:11
威廉sir, 請問8500這兩日是否有新的firmware upgrade咗?請問有什麼新功能增加了? ...

Hi Ray@-@ ,

Below is the latest 2 update for Denon products with Heos module  .

■ 2022/05/20

(1) Fixed a bug that some songs on Amazon Music HD are cut off.

■ 2022/04/13

(1) The function that restricted the update depending on the usage environment has been abolished.
(2) Fixed a bug that WI-FI connection cannot be made to some SSID names such as including special symbols.
(3) Fixed a bug that pop noise occurs during AirPlay playback.
(4) Fixed a bug that some devices are not synchronized and are played back with a delay during Group playback.

Denon1

讚助版主

tsemode 發表於 2022-5-21 12:16
求救啱啱update 完所有HDMI 出唔到影像
剩聲入就冇事

Hi tsemode ,

請參考下面的鏈接回复 ,了解如何為您的 AVC 進行出廠重置。
https://post76.hk/thread-337911-1-1.html

Denon1

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DenonI 發表於 2022-5-21 15:15

請參考下面的鏈接回复 ,了解如何為您的 AVC 進行出廠重置。

之前跟你方法可以解決問題,但係問題今日又再發生,而家再重覆RESET都唔得

啱啱發現係setup / video / 4K Signal Format / 將ENHANCED 轉做standard 就有返畫面出但係冇咗4K HDR
咁部機係唔係壞咗

讚助版主

tsemode 發表於 2022-5-31 00:04
之前跟你方法可以解決問題,但係問題今日又再發生,而家再重覆RESET都唔得

啱啱發現係setup / video / 4 ...

如此看來你的 HDMI 線從 8500 Monitor 1出到電視 HDMI 輸入頻寬不足,如果是光纖 HDMI 則請換用銅線 HDMI,或選用優質的 HDMI 2.1 線。

Denon1

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DenonI 發表於 2022-5-31 10:03

如此看來你的 HDMI 線從 8500 Monitor 1出到電視 HDMI 輸入頻寬不足,如果是光纖 HDMI 則 ...

換咗線已解決問題 THX

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

威廉sir, 請問8500這兩日是否有新的firmware upgrade咗?請問有什麼新功能增加了?

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DenonI 發表於 2022-5-21 15:09
Hi Ray@-@ ,

Below is the latest 2 update for Denon products with Heos module  .

威廉sir,請問在那一個網頁可以找到這些資料?咁我唔使次次都問你,謝謝

讚助版主

Ray@_@ 發表於 2022-6-10 18:01
威廉sir,請問在那一個網頁可以找到這些資料?咁我唔使次次都問你,謝謝  ...

Hi Ray@_@,

https://www.denon.jp/ja-jp/support/update
Please use Google translate to understand the updated information.

Denon1

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DenonI 發表於 2022-6-10 23:16
Hi Ray@_@,

https://www.denon.jp/ja-jp/support/update

thank you