設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[吹水] 一陣12:00搶口罩呀!!!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
【08:12】屈臣氏公布,實名制網上買口罩網站正式啟用(https://reg.watsons.com.hk),以下是登記購買方法。

【網上登記📣實名制📝口罩輪候系統正式上線📲】
多謝大家噚日帶俾我哋嘅驚喜🤭幫手一齊做咗系統壓力測試😂唔該哂🤣🤣
實名制📣📣📣口罩輪候系統終於上線! 先多謝我哋科技團隊不眠不休地寫好程式👨🏻‍💻👩🏻‍💻💡令大眾市民可以公平、安心咁係網上登記!今日正午1⃣2⃣點開始接受登記(https://reg.watsons.com.hk) 。口罩一抵港,我哋會即時通知大家🛒🏃🏻🏃🏻‍♀。

📌提提你📌
1.由於貨量有限,請注意完成登記不等於會成功獲取購買名額,一切以收到口罩購買名額確認SMS作準 (請多多見諒) 🙏

2. 每人只限以1⃣個手提電話及香港身份證號碼登記1⃣次,無需即時付款。

3. 如果成功遞交表格,您會翌日就收到電郵確認📩而成功獲得口罩購買名額嘅客人就會係7日內再收到SMS確認購買詳情。

4.口罩將會分批於👉🏻唔同日子同地點👈🏻進行換購,成功獲得購買口罩名額人士於換購日期嘅2 日前收到SMS通知📱,包括指定換購日期、時間同地點。

5. 獲取名額嘅人士必須記得要帶埋👉已登記嘅香港身份證到場,及於👉指定日期同指定地點換購口罩😷 注意現埸付款方式只限 👉八達通付款,幫助加速處理。(溫馨提示:要有足夠餘額啊!) 🙌

6.如首選換購地區額滿,將隨機安排其他地區再作換購。

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我11:50 a.m. 撳入去已話要12:08a.m.先入到之後唔小心一撳refuse,Sorry 已經排完
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Acoustic Tra

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我都係, 一黎已經30幾萬!!!!