設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[放售-其他物品] [ PE Lab ] Power cable for TV,SOURCE,Power Board,AMP,SUBWOOFER.Sub cable,RCA.

關閉 [複製鏈接]

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 35# maner394
OK!冇問題!

進階玩家

76 榮譽VIP勲章

AS TS 是 model number?
請問牌子是什麼?
是什麼物料?
好像除了一堆抽象形容詞之外
無實質的產品資料 ...
hkcurry 發表於 2010-3-4 10:54

curry 兄都一語中的
小弟真係見識少, 在google打PE Lab都查唔到有乜德國電源線賣?

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

唔識d野真係唔好掂唔好買
所以我都唔會買六合彩
因為我都唔知佢會開乜?
走了........永遠懷念[華都冰室]既紅豆冰

星級玩家

哩d價口(五舊幾)..o岩晒胃口(無乜錢,又想玩下pc)...我覺得點差都吾會差過插水煲,電腦o個d鴨記賣廿蚊條o個d pc卦~..

哩條六合彩買得過..~

鉑金玩家

我住澳門可以買嗎?

進階玩家

I want to use this powercord for my 500A, anyone can tell which connection should be replaced by this cable? For media box or TV panel???

Thanks Ching....
TV: Pioneer 500A
AV Amp: Pioneer LX52
BDP: Pioneer LX52
Front & Center Spk: Focal 816 & 800v
Surround: Focal Sib
Subwoofer: Sunfire HRS-12

鉑金玩家

C-Hing
我住在澳門可以買嗎?

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

I want to use this powercord for my 500A, anyone can tell which connection should be replaced by thi ...
EVO7_Henry 發表於 2010-4-3 21:39

用係TV最好
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 22# yazhou

Yazhou 版大,
小弟想購買 ST 線。但我是新手,未能 PM 你。請問我可以如何聯絡你呢?
or please kindly email at plnl88@hotmail.com

專業玩家

我依家用緊Belden 83803比部int. amp,唔知用呢條PE Lab AS算唔算“Upgrade”呢?