設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: kkgoal

[高清播放器] Zidoo X20新V2.2.82更新

黃金玩家

kkgoal 發表於 2019-8-1 00:16
ching,試過去wwww.apkmirror.com有好多種既google play下載,插入X20安裝都話成功,但打開個App都係全白 ...

http://post76.hk/thread-285623-1-1.html
師兄,我記得我係跟呢個post裡面有條link下載安裝器,你試下吧

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kkgoal + 10 + 10 用家心得極具參考價值

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

想問問各位 x20 用家, 如果用了海報牆2.0 後,播一些在nas 電影出Atmos 音效到amp 經常斷音,有無解決方案?
謝謝

黃金玩家

danbig 發表於 2019-8-2 18:38
想問問各位 x20 用家, 如果用了海報牆2.0 後,播一些在nas 電影出Atmos 音效到amp 經常斷音,有無解決方案 ...

海報牆只用嚟欣賞下,播片都係直入harddisk 揾file play

評分

kkgoal + 10 + 10 我都係咁做

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

kenman2005 發表於 2019-8-2 14:04
http://post76.hk/thread-285623-1-1.html
師兄,我記得我係跟呢個post裡面有條link下載安裝器,你試下吧 ...

感謝ching哩個post,去哩條link:apidl.zidoo.tv/app/GappsInstaller-rtk-7.1_v1.2.1.apk 下載就OK
JBL LS40 /LSC/Arena 120/ Control X/M&K V12+
魁視M9708 / Acer V7850
Marantz SR8012 Lexicon RX7
Mcintosh MA7200AE TEAC NT505X

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

kenman2005 發表於 2019-7-31 22:31
各位師兄,暫停之後重play有電流聲,你地是聲畫分家嗎?

我沒有聲畫分家,所以唔見有這問題,請問ching聲畫分家後,係咪真的效果提升好多?
JBL LS40 /LSC/Arena 120/ Control X/M&K V12+
魁視M9708 / Acer V7850
Marantz SR8012 Lexicon RX7
Mcintosh MA7200AE TEAC NT505X

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

我用緊pro版本 更新完之後冇問題感覺上好咗

黃金玩家

kkgoal 發表於 2019-8-6 00:45
我沒有聲畫分家,所以唔見有這問題,請問ching聲畫分家後,係咪真的效果提升好多? ...

因為都amp比較舊,唔可以直接一條hdmi聲畫經amp過比電視,才用x20的聲畫分家功能,畫直接去電視,聲直接去amp, 無比較過聲音有無提升,不過畫面就心理上覺得直接插會靚d, 但都係無比較過。
但我遇到後遺症係開機要先開x20再開amp, 否則有機會無聲出。

評分

kkgoal + 10 + 10 用家心得極具參考價值

查看全部評分