設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 小瑟

[演唱會] 宇多田光 Laughter in the Dark Tour 2018 上左Netflix 架勒。

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

utata 發表於 2019-7-6 10:58
近日收到在amazon jp訂的BD+DVD,編號也是30000後
我看見相冊的內頁有4,5頁是空白的,請問師兄手上的是 ...

Yes。我本都係有幾頁白底。

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

mryu8182 發表於 2019-6-30 22:08
多謝師兄提醒, 今次竟然有編號, 灣仔 HKD 830

師兄靚number喎!31313。

宇多田光生日係83年1月。

我在旺角入,編號只3位數,0008xx。

鑽石玩家

小瑟 發表於 2019-7-6 13:31
月中去日本,希望仲有得買啦。

Amazon 炒緊了。

鉑金玩家

真係夾到, 原來後面多出來係Documentary
有需要既可以dl字幕
Hikaru Utada Laughter in the Dark Tour 2018 - Disc 1.zip (18.14 KB, 下載次數: 47)

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 收起 理由
jc2ssych + 20 + 20
pinkspider + 20 + 20

查看全部評分

進階玩家

utata 發表於 2019-7-6 10:58
近日收到在amazon jp訂的BD+DVD,編號也是30000後
我看見相冊的內頁有4,5頁是空白的,請問師兄手上的是 ...

ching我想請問下amazon jp運來個包裝係咪好流?我見amazon上面好多人投訴殘盒凹面崩角,依家好驚,謝謝

鉑金玩家

HURTS 2B HUMAN

YKC@G 發表於 2019-7-9 20:29
ching我想請問下amazon jp運來個包裝係咪好流?我見amazon上面好多人投訴殘盒凹面崩角,依家好驚,謝謝 ...

日本嘅包裝係全世界最好嘅
紙皮墊底橡筋箍住再過膠
從來未曾有破損過

P.S.
我用嘅速遞,¥900@(似乎重量而定)
今日寄聽日收到

好心其他國家嘅阿媽遜學吓人哋啦
特別係法遜,一隻碟夠膽死收€13.5,居然死用Royal Mail!!!!!
好彩冇爛

P.S. Ⅱ
爛得最多嘅係美遜
買得多嘅話建議用代運公司
如果唔係,連紙盒都爛埋

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
jc2ssych + 20 + 20

查看全部評分

進階玩家

icq00000 發表於 2019-7-10 00:40
日本嘅包裝係全世界最好嘅
紙皮墊底橡筋箍住再過膠
從來未曾有破損過

唔該Ching,等我加多300yen轉速遞好似穩陣d。不過都要等到八月頭omg。我之前係amazon jp都買過兩次,一次有包膠+紙皮底固定,但另外一次買game得波波紙紙皮袋就凹左。

銀級玩家

YKC@G 發表於 2019-7-9 20:29
ching我想請問下amazon jp運來個包裝係咪好流?我見amazon上面好多人投訴殘盒凹面崩角,依家好驚,謝謝 ...

我是用600yen運費的平價速遞
包裝箱內有紙皮墊底及包膠固定物品,我收到時包裝盒完好

進階玩家

utata 發表於 2019-7-10 11:49
我是用600yen運費的平價速遞
包裝箱內有紙皮墊底及包膠固定物品,我收到時包裝盒完好 ...

太好了,咁我揀返600yen先,唔該哂ching!