設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: garyportia

[藍光播放機] Philips BDP 9500 入手開箱

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ching,小弟路過多水口;大家講出自己意見,唔好咁激
raymond430 發表於 2010-2-9 16:20

可能我講一半唔講一半, 激嬲左佢呢~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

而家又多個中價機選擇 ........ BDP LX52 / CA 650BD / BDP9500 / OPPO BDP83
Yamaha CX-A5200,MX-A5200
Soulution 330
Vivid audio G4S2
Shunyata research Triton V3
Konda audio note Sps 2.7

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Philips自從出咗9704部tv後,我對佢嘅觀感已經有咗正面改變,對BDP9500好有興趣睇下佢好到去邊.
期待CHING長細REPORT.

星級玩家

18# garyportia

上星期我去過阿二問4600
但sales叫我千祈唔好揀, 但又唔講原因......

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

wailim1221 發表於 2010-2-10 13:53

咁鬼異? 咁佢有無其他提議?

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

wailim1221 發表於 2010-2-10 13:53

無貨啲Sales最兄報價後就叫你唔好揀,見到個盒是用來睇門口。

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

可能我講一半唔講一半, 激嬲左佢呢~~
小瑟 發表於 2010-2-9 16:33

唔係嬲,早輪秘密買了條萬元級A字頭信号線,結果比「一家之煮」盤問足足七七四十九日,要我載眼罩來個Blind test,結果出了洋相 ,受了這教訓,對「玩線」都無好感,只救插頭結構堅固,線身粗壯,數百元貨仔便算。

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔係嬲,早輪秘密買了條萬元級A字頭信号線,結果比「一家之煮」盤問足足七七四十九日,要我載眼罩來個Blind test,結果出了洋相 ,受了這教訓,對「玩線」都無好感,只救插頭結構堅固,線身粗壯,數百元貨 ...
Big_McIn 發表於 2010-2-10 14:56

嘩...咁重皮...仲要俾人盤...真係好難搞wo...
btw..部飛仔真係好有誠意...等手頭鬆動d先諗諗佢.可以當埋cdp都得 (其實係等佢落價先有得諗..)
Timka = kaisze
Panasonic 49CX700
Yamaha RX-A1070
Pioneer BDP-430
PS4
Quad 21L + L Center
Mirage Prestige
Sunfire HRS-8

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Hi All,

Any comment on OPPO 83 and DBP9500 Picture and Sound quality? I want buy either one before CNY holiday.

黃金玩家

Hi All,

Any comment on OPPO 83 and DBP9500 Picture and Sound quality? I want buy either one before CNY holiday.
ngansir 發表於 2010-2-10 15:21

我都想知,不過自己投了philips一票,而家仲想整多部7500入房,但有冇人知播唔播倒VCD.