設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Will

[演唱會] 方大同 - Timeless Live in HK 2009 2DVD/Blu-ray (P.3 實物圖)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

靚唔靚仔我就唔知喇
無花臣我又唔同意, 用blu-ray睇佢彈結他, 打鼓 jam歌 + 高清音效, 就係此碟最吸引既地方

評分

參與人數 2威望 +5 收起 理由
kimchen + 1 認同
rboys + 4

查看全部評分

鑽石玩家

睇哂...好精彩, 絕對有國際級水準既Blu-ray碟
軒仔果隻既聲都被比下去, khalil既live performance、live band實在太精彩
呢隻碟必成為本地華語音樂hifi發燒友既天碟, 正到無話可說, 瞓身推介~~

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

軒仔果隻既聲都被比下去, khalil既live performance、live ba ...
Will 發表於 2010-2-28 18:12

ching咁講,睇嚟唔買唔得wo.

鑽石玩家

ching咁講,睇嚟唔買唔得wo.
raymond430 發表於 2010-2-28 18:21

又唔好咁講, 本身我由方大同第一張專輯已經有支持佢, 鐘意開佢既音樂
個concert上年開既時候我又要OT去唔到, 好多人睇完都話好正, 但無諗過係正到咁

始終音樂既野, 個個人好既都不同, 如果未接觸過方大同既音樂可以去租黎睇下先
隻碟無咩特別effect, 無換衫, 無dancers, 只有Khalil、live band既演出
仲有要提一提個剪接剪得唔錯

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

靚唔靚仔我就唔知喇
無花臣我又唔同意, 用blu-ray睇佢彈結他, 打鼓 jam歌 + 高清音效, 就係此碟最吸引既地 ...
Will 發表於 2010-2-27 18:58

軒仔果隻既聲都被比下去, khalil既live performance、live ba ...
Will 發表於 2010-2-28 18:12

咁就要買隻黎睇下啦!理得佢個頭亂唔亂…

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

"隻碟無咩特別effect, 無換衫, 無dancers, 只有Khalil、live band既演出
仲有要提一提個剪接剪得唔錯"
就憑ching兄呢幾句,呢隻碟對我來講就必買無疑!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

睇左少少,真係好正,個拍攝同剪接真係做得好好,唔係好似容記果隻咁淨係識得Set死幾個鏡頭,剪接就淨係係果幾個鏡頭轉黎轉去,睇死人咩?
講講個畫面,真係好清,好乾淨,咁先叫高清叫麻!我尋日下午去女人鋪買,最後一隻,話行果邊回唔切貨(冇得講,女人鋪生意好!)!

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章

我就係咁, 先買左cd, 正!! 之後一見dvd忍唔住即買......依家點算好.....

星級玩家

我就係咁, 先買左cd, 正!! 之後一見dvd忍唔住即買......依家點算好.....
leung1522 發表於 2010-3-1 15:09

放左隻dvd佢,或者送俾朋友,再唔係自己keep囉,警惕自己,下次唔好咁心急,最好就係上黎呢度睇完report先至去買就更好啦!之前詩詩隻光明會都係咁,好彩冇買DVD啫,佢又冇話會出blu-ray咁先抵死吖麻!

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

咁睇黎要入啦~ , 大家幾$入手, 邊到平D?