設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: micma

[請教] xbox 360

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

30# jippie_george

ching, 你唔買都硬啦!
Amplifier: Yamaha RX-Z7; Speaker: Dali Ikon6, Ikon Vokal 2, Ikon Onwall; Projector: Sanyo Z3000; Subwoofer: Velodyne Ultra1200; Blu-ray player: PS3 Slim

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

定兄, 請問而家新120g xbox仲會唔會有三紅架?
咁舊xbox既 game data/資料/arcade games係咪唔可以transfer番去新hd?
係咪全世界既價錢都係$23xx?
thks
lemonstar 發表於 2010-1-29 10:24

無三紅架啦,現在叫E74,哈哈!   新機好少見有事,放心吧,要死新BENZ都死,現在雙65唔熱的了,好難有事

舊資料全部可以過新機,不過要用原裝的Cable同碟,買機後打上聯強有得免費取,當然你問我借我都無所謂,我有兩套原裝Tools!

係,全世界一個價,頂盡平幾十,重點係駛唔駛迫買多隻垃圾Game

P.S.: 買完唔換麻雀/讀卡器請出聲,我想要,借張單來比我換呀!

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

無三紅架啦,現在叫E74,哈哈!   新機好少見有事,放心吧,要死新BENZ都死,現在雙65唔熱的了,好難有事

舊資料全部可以過新機,不過要用原裝的Cable同碟,買機後打上聯強有得免費取,當然你問我借我都無所謂, ...
阿定 發表於 2010-1-29 13:41

唔該晒定兄

高級玩家

突發死機好難避 ga la... just by luck..

just buy it if you want to play ..

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

xbox出早人地成年多,Game自然多D,不過D old Game唔係放咗就冇玩了.....現在P記D Game已差不多同部出,你有我又有...所以分別不大,....

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

聽日預算去買《Xbox 360虎年甜甜蜜蜜套裝》,想請問係咪駁左hdmi入電視就駁唔到光纖去AMP呢 (因為部AMP無HDMI)?另外ONLINE打仲有乜野要注意呢?
ONLINE打係咪一定要買XBOX LIVE既點數咭呢?

請問百老匯買呢set套裝仲使唔使跟game架?

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

聽日預算去買《Xbox 360虎年甜甜蜜蜜套裝》,想請問係咪駁左hdmi入電視就駁唔到光纖去AMP呢 (因為部AMP無HDMI)?另外ONLINE打仲有乜野要注意呢?
ONLINE打係咪一定要買XBOX LIVE既點數咭呢?

請問百老匯買呢set套裝 ...
lkljason 發表於 2010-2-20 00:52

1. 可以,你可以爆開跟機果條紅白黃果頭,等佢可以同HDMI並存,又或買個adapter比佢,原裝3xx (adapter +HDMI線),老番6x-8x
2. online 打要買年費卡 (月費卡),點數卡用來買Game買衫買add on

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

紅白黃果頭關HDMI條線事既咩?唔係好明!
而家又有d想買ps3,但d大既電器鋪好多都要跟game買,係咪一定要去d game鋪頭買至唔使跟game買呢

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

紅白黃果頭關HDMI條線事既咩?唔係好明!
而家又有d想買ps3,但d大既電器鋪好多都要跟game買,係咪一定要去d game鋪頭買至唔使跟game買呢
lkljason 發表於 2010-2-20 12:04

紅白黃(駁360嗰邊)有光纖插的,如果你用hdmi咁就會頂住用唔到,
想同時駁hdmi同光纖就要將紅白黃線插頭個殼爆開,or買個另一個可以同時插hdmi同光纖0既插頭.

2萬

三潮玩家

J J

即係要爆開部機既紅白黃線插頭?咁部機咪會爛左囉?