設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[投影機/幕] 偷運毒品 (SINE)

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

小弟第一次在此發帖,請各位師兄多多指教。 首先講一講毒品內容先,因在此做了CDrom太耐,所以毒發身亡 ,唯有偷運毒品,第一號海洛英:SINE SW-2L UK (Premium) 英式雙位冷凍插座(白金),第二號海洛英SINE SA - 5 Silver Cryo 英式分插 銀冷凍版;事原本人在此認識了Nano #302君,此君自認天生有特異功能,能使醜女變美女,為了貪圖美色,唯有敗了一條試試,小弟本來不信電可令影音有改變 ,甚至我的電工朋友都這樣講,但當此君入室後,住了三個星期的她,開始令我的cheap cheap 2709W monitor 起了變化,香港早晨o既女主播點解靚o左o既? 畫面光o左及sharp o左,此情況更令小弟毒液上腦 ,日思夜想都是如果我連個蘇面和拖板都換埋,咁唔o係 但小弟心內的鴻圖大志不止這樣,首先,我要換電視! 所以唯友向老細申請o左先 ,我開始發功,用我的嫦娥神功,終於用了一個月時間令她降服了 。後來便與老細一齊去找我心目中的目標(Pan記G10) ,老細果然識貨(如果唔o係佢都唔會揀到我 ),佢都話G10色水好過其它牌子,好!一於決定買佢,但是,佢太大,放唔入我個組合柜 ,天啊!無理由會唔得o既,我要拆柜 ,又要向老細申請過 其實我老細是明事理的人,好快攞到批文,開工!在這等待改建組合柜時期,小弟真是急不及待電眼美人的美色 ,終於在電視未買和柜未改的情況下偷運了以上的毒品,當回家時興幸老細正在講緊電話,大好時機啊! 這時當然要做o既事梗o係藏毒先啦 ,翌日,終於等到老細返o左工,而我便在返工前,當然要攞D毒品出o黎索一索啦 ,唔索由自可,一索就死啦,點解比以前蒙o左D o既,o係唔o係我未瞓醒哩?o係唔o係發緊夢呀?大拿拿洗o左幾千銀,Oh No!!!! ,都o係去廁所先個面刷個牙先。好,當先完面刷完牙後,再去睇一睇,大件事,點解同以前一樣o既,好似無乜分別喎! ,再睇真D,個女主播醜o左o既,個唇上有D毛毛o既,再睇耐D,又好似靚o左D喎!唔通心理作用?不過唔可以再睇啦!要趕住返工,又o係藏毒時間, 當我還原一切後,再開個mon一睇,死啦!點解比吸毒前無咁sharp o既!原來之前不是心理作用,這隻毒真是有料到o架! 到現在唯有等待另一個時機,把這個毒品換過來玩住先,其實我只是試了拖板,牆蘇都未換,我相信集齊所有毒品後,必有一番新景象,希望過新年前可以完成,寫這篇文目的都是為了抒發一吓內心的心路歷程,相信當中一些小節會與一些師兄會有共鳴,寫得不好,請勿見笑,多謝收看,。

評分

參與人數 6威望 +29 收起 理由
cyberken + 10 生動,搞鬼,好過癮
avmilk + 2
rlwk2009 + 4
zz9999 + 1
hkbomberman + 6
hintel + 6

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

Good story!  

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

連毛毛都見到....

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

3個星期又3個星期

煲煲佢先啦

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

恭喜成功偷運毒品, 期待你日後的詳細報告, 謝謝分享!!

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

ching你嘅所作所為,簡直.............值得我 認同,感同身受.

專業玩家

AV 新丁

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

師兄一係唔出手, 一出手(口)就乳出驚人...唔係, 係語出驚人
不斷求進步的 AV + HIFI 生活... MA+SVS@SONY+Spark Audio
=> 我的初級 AV + HIFI 組合 <=

鉑金玩家

都o係多得哩道D師兄常常放毒,助我升仙姐,不過都o係自己衰,姣婆唔守得寡。
我是新仔,無論哩道或影音,都要向哩道D師兄多多學習。

鉑金玩家

Hello,大家好,我哩個道友又返來啦!吸完毒果然精神D!因為作晚我又有一個黃金機會,可以換走我隻cheap cheap拖板,就是幫個組合柜攪衞生,我老細都好出奇,佢問我你做乜搬開晒D 
o野?我心諗,唔搬開點換走個拖板,但我當然唔會咁同佢講啦!我話遲D會改組合柜,清潔定等個師父來做o野。好啦!萬事俱備,當我睇住老細一步一步的走進沖涼房時,我心內倒數三、二、一,開工!,因我已事先做好準備,我可以即刻換個拖板,插過晒D線,過程真是既緊張又剌激,終於在老細出來之前換好o左,電視效果之前已試過,當然想試我個高清播放器的效果啦,但當我想試o既時候,o依!點解無畫面o既!後來我好似個儍老咁自言自語,點解唔得o既!點解唔得o既!終於比我老細發現o左,其實佢只是發現我儍o左,佢問我乜事?我話無o野睇,佢話我實o係插錯線啦,我話我已經跟過晒D線,應該無錯,但原來聽老細話o係無錯o既,我再睇D線,原來我有一條HDMI線和另一條對換了,開機再試,有畫面啦!本來即刻想試,點知老細一句:夠鐘瞓覺,收機!Oh No!!!!我重未試o架!不過我想起,明天等你返o左工,一覺瞓到天光,又o係我吸毒o既時候啦!開機!!當然要試D正o野啦!三點式model真o係正,唔好心邪,是一D高清demo片的內容姐,我只可以形容我當時個咀o係咁樣,原來個model件泳衣o係有水珠o架!我試完一套又一套,睇到我都唔想返工,唔單只畫面,連聲都好o左,但一早我唔敢開太大聲,但都feel到部Amp力水好o左,推到底頻潛深o左,真是日日有驚喜,希望有吸開這隻毒的師兄,可以分享一下要煲幾耐才會進入狀態。

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

very funny story especially the kiss from the model, congratulation!!