設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[藍光播放機] 先锋LX500/800 高清先生jb

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
用SYNOLOGY 213j

玩左兩個鍾、試左十幾套戲、非常流暢穩定冇死機問題

0800c7ba-15b8-42d4-b4f3-2e4719c0c86f.jpg 02a8de86-6f73-4645-b102-4b2f1f4a31b4.jpg 44ffb1c4-6c90-490b-b6fa-2744807cade6.jpg 20454299-7e9c-4878-b228-339bd668b97f.jpg 340711cf-7ab1-4921-99fd-f19c210cdbd2.jpg

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
warmmjs + 20 + 20 恭喜Ching!

查看全部評分

Yamaha CXA 5100
Pioneer LX500
optoma zu658
Sonus faber Venere 3.0
MK MX350
JL E112
Cayin SC-6LS
秦朝YC-2300 PLUS
KEF Q550
JBL contonl 25x6
SR AUDIO HD7250SE x2

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問可唔可以自行還完原裝firmware? Thanks!

禁止發言

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

Eddie520 發表於 2019-2-24 09:08
群里的朋友讲个,不过我没用高清个jb

以前我用LX88裝高x先生,有時都會喺POWER ON hang住,要甩頭電源線再插返就無事

鑽石玩家

之前我都諗住 用高清先生 jb 唔知點解 個升級包 搞極都安裝唔到 後來放棄 改為幫襯brb 初初用都有死機 之後發現有小秘技 就冇再hang機了 睇戲 從來都冇窒過 好暢順 外掛字幕 時間唔同步 每次都要調教 唔知係乜嘢原因

鑽石玩家

582 發表於 2019-2-24 11:00
之前我都諗住 用高清先生 jb 唔知點解 個升級包 搞極都安裝唔到 後來放棄 改為幫襯brb 初初用都有死機 之後 ...

我初頭都有諗過brb、但聽聞唔穩定所以一直等高清jb
尋晚先裝好即刻玩左兩個鍾冇發現任何問題
之前我未玩過jb唔知道穩定性同聽聞成日死機
當初都諗住響淘寶買、但發現香港有賣家
個jb對方話試過晒冇問題、前日先公開發售
版本係3.96
Yamaha CXA 5100
Pioneer LX500
optoma zu658
Sonus faber Venere 3.0
MK MX350
JL E112
Cayin SC-6LS
秦朝YC-2300 PLUS
KEF Q550
JBL contonl 25x6
SR AUDIO HD7250SE x2

鑽石玩家

thx_wong 發表於 2019-2-24 09:04
請問可唔可以自行還完原裝firmware? Thanks!

可以、

鑽石玩家

臭鼬鼠 發表於 2019-2-24 11:47
我初頭都有諗過brb、但聽聞唔穩定所以一直等高清jb
尋晚先裝好即刻玩左兩個鍾冇發現任何問題
之前我未玩 ...

請問有冇試外掛字幕有冇問題?及請PM香港jb價錢同邊樹買?一Thx!

鑽石玩家

Eddie520 發表於 2019-2-24 09:08
群里的朋友讲个,不过我没用高清个jb

這邊不會死機我就過來、好明顯係買賣相方對話…我係用家唔係賣家、真金白銀比錢買

鑽石玩家

582 發表於 2019-2-24 12:08
請問有冇試外掛字幕有冇問題?及請PM香港jb價錢同邊樹買?一Thx!

外掛字幕都冇問題…就係太開心所以分享一下…你可以去fackbook搵下相關資料…