設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: NETDSL0100

[討論] 初步大地震分享

黃金玩家

matt88p 發表於 2019-1-3 10:31
其實我諗冇話幾多空間, 好似我以前用隻十吋都頂得下, 咁當然同而家呢隻爭好遠la, 我又見過有啲師兄, 蝸居 ...

Your array1500 more than $25,000 ma? thx
I try to wait for second hand

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

matt88p 發表於 2019-1-3 10:38
你講起10吋sub我突然間醒起, 最近唔知聽邊個講, 有位師兄上另一位師兄屋企家訪嗰陣, 話近呢一兩個月個上 ...

上親你度都會毒死啦!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
matt88p + 10 + 10 大把人好過我, 講真

查看全部評分

鑽石玩家

matt88p 發表於 2019-1-3 10:38
你講起10吋sub我突然間醒起, 最近唔知聽邊個講, 有位師兄上另一位師兄屋企家訪嗰陣, 話近呢一兩個月個上 ...

Mr Lee, 又開新account "hello kitty"玩嘢........
聰明啲啦你..... 仲要改個咁嘅名 ,襯曬你!!
0回覆, 0主題, 一嚟就玩嘢, 真係大師作風!!
同埋你玩還玩, 可唔可以唔好拖Pac大師落水??
做人畀啲品德啦唔該!!  76真係多得你唔少, 你班兄弟已經唔再玩嘢, 係你一個人成日搞風搞雨, 真係廢嘅!!!!!!
講低頻大把人勁過我, 小弟啲入門玩家亂咁嚟.
千祈唔好搵啲真正叻嘅大師同我比, 例如嗰啲屋企兩隻低音, 睇戲一定要開到120db嗰啲一定係最勁.

鑽石玩家

andy3009 發表於 2019-1-3 11:53
Your array1500 more than $25,000 ma? thx
I try to wait for second hand

Yes more then, but I really like that.
Matches with my set of Array, at least same brand.
其實講低頻好多其他牌子仲勁, such as svs16, and it's actually even cheaper, 但係有時都要夾.

鉑金玩家

NETDSL0100 發表於 2019-1-3 01:40
依套未試

近期大熱抵玩"之"選,恭喜樓主有新玩具
同時被人成功騎劫個貼(深感無奈加遺憾)
見樓主其他貼問什麼十仔線收身較好
Nordost bassline or Qed signature

鑽石玩家

發起玩嘢嗰個仲大大聲話樓主俾人騎劫咗個post,  你成功了!! 唔係因為你, 冇人會有問題!! 玩嘢玩到咁, 冇野做到咁真係第一次見.

鉑金玩家

MDLP 發表於 2019-1-2 19:00
>>>>>MK1250主要都係打心口為主,隻p12好明顯潛得深d

雙腳贊成 我用緊1500夾多隻113v2  講真我自己覺得 1500量感真係比113大 但速度同打擊就真係唔夠113來

鑽石玩家

1500 係氣氛形, 其實唔係玩打心口衝擊力嗰啲.
但係你會不斷feel到有浸嘢墊住墊住底咁

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
fddamia + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

鑽石玩家

leekoonhung 發表於 2019-1-3 17:59
近期大熱抵玩"之"選,恭喜樓主有新玩具
同時被人成功騎劫個貼(深感無奈加遺憾)
見樓主其他貼問什麼十仔線 ...

落黑媽石有無幫助?

鉑金玩家

NETDSL0100 發表於 2019-1-4 01:24
落黑媽石有無幫助?

mk就有,加強硬度

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +1 收起 理由
MDLP + 1 + 1 有無實質答野講吓呀?

查看全部評分