設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] 係時候叫大家比下意見我地節目#好熱戲#勒。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

kowkow 發表於 2018-12-10 10:39
每星期有追看,似乎有啲隨心所說,建議加啲環節:
1. 試機位,試啲乜(聲?畫?)有乜特 ...

哈哈....的確其實如果你做到 KOWKOW兄講既野, 都真係要好花心機同時間去做功課先得!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

小瑟 發表於 2018-12-10 16:51
哈哈....的確其實如果你做到 KOWKOW兄講既野, 都真係要好花心機同時間去做功課先得!!!  ...

呢啲咁小事,難唔到大王你地慨

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100

查看全部評分

黃金玩家

我一得閒就翻睇,每次都睇得我輕鬆愉快,多謝人肉分享推廣介紹影碟!!

對兩位主持人由興趣角度出發去做呢個定期分享主題一定會支持落去,畢竟POST76又冇收到我錢...........

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
sevenyeung + 10 + 10 絕對認同
Hugo Fok + 10 + 10 多謝支持

查看全部評分

禁止訪問

76-FC 綠翡翠勲章

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

多謝 WY807 兄既意見... 不過柏豪係鏡頭後其實都畀左好多寶貴意見我地既節目,而且佢亦全力支援我地華語片、亞洲電影既影評部分... 我驚我一丁友齋講會悶親大家呢...  我地已著手重新整理節目個 flow 同 presentation , 希望下次會有明顯改善... 感激大家既支持呢

鑽石玩家

nelnel728 發表於 2018-12-4 12:11
也跟了半年「好熱戲」了!覺得趣味性也不錯。Hugo對影碟歷史及背景資訊豐富,做足功課。柏豪仔也對上映/未 ...

我自己比較少收集演唱會,如果要講的話,要畀多少少時間,等我備一輪課...  而且我地正同大王申請多少 budget 先...  等入手時可以鬆動 D ^0^

鑽石玩家

kowkow 發表於 2018-12-10 19:53
呢啲咁小事,難唔到大王你地慨

詳細既試機位,我覺得可能用返圖文方式交代會比較有利,一來較易明白,二來 VIDEO 簡評個節奏又可以緊凑 D...

鑽石玩家

tomlee338 發表於 2018-12-5 13:59
請每星期介紹多幾套4K靚聲畫,每星期只得一兩套,不到喉,又有等多一星期,生命有限啊!! ...

提議唔錯,睇下大王有收集版友意見後,會批到幾多 Budget 先 ^0^

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Hugo Fok 發表於 2018-12-21 12:34
多謝 WY807 兄既意見... 不過柏豪係鏡頭後其實都畀左好多寶貴意見我地既節目,而且佢亦全力支援我地華語片 ...

提議請吓D女嘉賓上嚟,可能有更多火花,又可以從佢地觀點角度睇吓D評論。

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

依家都做得唔錯了.......