設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 首天參加了[如何設計『香港特式』的家庭影院 分享會] 後感

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

特別請假去呢個分享會:
https://post76.hk/thread-283219-1-1.html

上堂一樣,幾特別,好多AV理論及設計Home therater的理念和 步驟, 好新鮮,接近三粒鐘全塲冇瞓到,因為顯淺易明,good!

仲以為會有香港家居的例子作實體解構,原來冇,有點失望,外國跟香港居住環境(主持人表示現係中東及南非做AV...)始終好唔同,預啲時間作结尾分析就好啦

席間介紹咗呢個十仔設定免費軟件,幾好咁,有空試玩一下

[url=https://www.roomeqwizard.com/[/url]

評分

參與人數 2威望 +90 金錢 +90 收起 理由
grd727 + 10 + 10 超正, 一定要加分!
ykluk + 80 + 80 正到爆

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

連續三日我都有上堂,真係學到好多嘢,多謝post 76

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Peter 講得好生動~

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

今次3位講者都非常有料到, 仲好大方, 問乜教乜, 真心學咗好多嘢~!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我好慘呀, 呢個課程係我好想聽既野, 但我最終一堂都冇聽過呀!!!!

同埋PETER話佢黎左香港三次, 始終未正式去過香港AV友的屋企, 所以未能囉實例去同大家SHARE, 下次有機會, 佢想去下大家屋企家訪呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

小瑟 發表於 2018-11-27 06:20
我好慘呀, 呢個課程係我好想聽既野, 但我最終一堂都冇聽過呀!!!!

同埋PETER話佢黎左香港三次, 始 ...

預我