設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[歌手分享活動] J for Jazz 簽名會@music76 & Store76 (F08)

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
J - 香港出生及成長的華人流行爵士歌手,由嗜好到全職音樂人,曾與多位著名音樂人合作,包括: 獲格林美獎提名的歌手/鋼琴家 Howard McCrary、香港首席爵士鋼琴家羅尚正 (Ted Lo) 和音樂製作人蕭偉中 (Justin Siu)。J 首張個人專輯 "j for jazz" 結合了香港流行經典曲目: <昔日舞曲>、<第四晚心情>、<吻感>,爵士樂 <Two Sleepy People> 、<Fascination>及現代流行曲 <Lost Stars> 。由資深爵士音樂人Ted Lo 與 Justin Siu 編曲及監製,再融合J 誘人的歌聲及她對音樂的獨特觸覺,重新演繹這些著名樂曲,加上每首歌都混入不同爵士樂元素,令 J 的優美音色得以完美發揮。11 月 25 日 15:30 請 J 過到黎 music76 F08 攤位 影相簽名,聽聽佢嘅靚聲音!!

DESHK2018 25-11-2018 12 J for Jazz.jpg
嘉賓: Joses Liu
日期: 2018 年 11 月 25 日 (星期日)
時間: 15:30-16:00 *只出席當天*
地點: 香港影音玩樂展 匯星 music76 F08 攤位
          九龍灣展貿徑一號 九龍灣國際展貿中心  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DESHK2018  香港影音玩樂展 ...
爆發影音新體

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

九展點樣去 …!?
[youtube]MzRqroQaA18[/youtube]
DESHK2018  香港影音玩樂展
爆發影音新體

新仔玩家

我由朋友手中得到J for Jazz 隻碟,因Joses送比我朋友,而我朋友又唔要。其實Joses應該碌D適合佢唱嘅歌,既然佢練成幾年都未唱得最好,應該換過D簡單D,掌握好D嘅歌先碌。隻碟不過不失,都有好嘅音樂搭救。

新仔玩家

wil-wil 發表於 2018-11-18 14:03
九展點樣去 …!?

DESHK2018  香港影音玩樂展

So sad that I did not see Ted there.  Did Ted really involve in this CD?  He is my super star of Jazz.  Just don't go to Joses' CD event.  Only saw her ?