設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[歌手分享活動] Judas《為你寫故事》音樂分享會

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

tintin 發表於 2018-11-21 08:19
請問黎到會場門口先買入場卷可以嗎?

當然可以!! 到到時見你!! Have Fun!!!

黃金玩家

wil-wil 發表於 2018-11-21 00:50
已更新名單!!

請問如何知道抽到40位其中一位可以簽黑膠碟?謝謝

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

angusn812 發表於 2018-11-21 11:47
請問如何知道抽到40位其中一位可以簽黑膠碟?謝謝

暫時唱片公司未有指示 CUT 龍!! 頭 50 位抽到係有位座,之後個啲就要企住支持 Judas,呢刻都係做到買 $120 門券送嘅 DESHK2018 限量特別版黑膠後又報左名嘅就可以出席簽名環節!!

科林玩家

請問在ok便利店買的120元入場劵是否只可選擇其中一天入場,不能3天(23 至25號)用同一張劵,是嗎?

1萬

副版管

Bear 發表於 2018-11-21 15:42
請問在ok便利店買的120元入場劵是否只可選擇其中一天入場,不能3天(23 至25號)用同一張劵,是嗎? ...

$120 門券跟一隻有 Judas 歌曲嘅 DESHK2018 限量紀念黑膠一張,而飛三日通用証!!

進階玩家

請問座位是根據編號安排嗎?

1萬

副版管

TsangKenneth@FB 發表於 2018-11-21 18:48
請問座位是根據編號安排嗎?

會有編號安排!! 被抽中五十位點名後可自由揀位!! 第五十一位開始要麻煩企住支持 Judas!!

進階玩家

76-FC 綠翡翠勲章

wil-wil 發表於 2018-11-22 00:04
會有編號安排!! 被抽中五十位點名後可自由揀位!! 第五十一位開始要麻煩企住支持 Judas!! ...

即是座位是點名後可自由揀位, 而簽名次序才是根據編號順序安排嗎?

見習玩家

wil-wil 發表於 2018-11-22 00:04
會有編號安排!! 被抽中五十位點名後可自由揀位!! 第五十一位開始要麻煩企住支持 Judas!! ...

請問25/11是否
1-50是"有位座"排隊簽名,而51-90是"企位"但亦會安排按住先後號數簽名,不用再另外排隊。

進階玩家

我想知係咪已經登記咗