設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[大會資訊] 香港影音玩樂展 2018 (DESHK2018): 參展商名單

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

Star Hall 場地平面圖 EL01.jpg

Star Hall 場地平面圖 EL02.jpg

今年係我地籌辦第一年嘅『香港影音玩樂展』, 終於都有機會同大家分享我地會有咩參展商同品牌參與今次盛事. 以下就係 DESHK2018 的參展商名單, 參展名單中大概有過百品牌都一同參與, 希望今年我地可以做一個同大家息息相關, 有嘢睇, 有嘢玩, 仲有嘢學嘅影音展呢!!!

嚟緊我地會開始喺 11 月份同大家慢慢分享仲有咩會喺 DESHK2018 發生, 大家記得留意勒

【香港影音玩樂展2018 : 參展商名單】

- 影音類
Ambago Audio (亞柏高音響)
Aria Audio Limited (雅詠音響有限公司)
Cambridge Audio (Asia) Limited (劍橋音響(亞洲)有限公司)
D&M Sales & Marketing (Sound United)
Epson Hong Kong Limited (愛普生香港有限公司)
Famous Audio & Video Co. Ltd (輝煌影音)
GIG AUDIO COMPANY
MIC Audio (香港國聲)
MIRO Sound & Vision Limited (米樂影音有限公司)
PENG BO HK LIMITED (鵬勃電子有限公司)
Rambus Technology
ONEaudio (Sinotech Communication Ltd)
Skyworth TV Holdings Limited (創維香港)
Sony Corporation of Hong Kong Limited (索尼香港)
Soundex Company Limited (聲渡行)
Tom Lee Music(通利琴行有限公司)

- 耳機類
Aroma Audio
Carve Link
Crystal Sound Audio
DigiBrave Hong Kong Limited
DMA Group Limited 泛音
Grandwell Global Limited
Hong Kong Handmade (香港手造音響)
Labkable Asia Limited
Let's Go Audio (LGC Technology Limited)
Mad Cable HK
Master Pro
Sennheiser Hong Kong LImited
Skye Hong Kong Company Limited (天梵香港有限公司)
Sony Corporation of Hong Kong Limited (索尼香港)
Soundwave Audio Limited
Winner Concept International Limited (永利達國際有限公司)

- 軟件類
Deltamac (HK) Co. Ltd
Evolution Limited
Intercontinental Video Ltd (洲立影視)
PCEP COMPANY LIMITED (嘉音娛樂股份有很公司)
WorldStar Music Int'l Ltd (環星娛樂)

- 生活類
Ogawa Health Care International (HK) Ltd (奧佳華智能健康科技集團股份有限公司)
NOW TV (PCCW)
天祥攝影器材公司
XFastest Hong Kong

DESHK2018  香港影音玩樂展 ...
爆發影音新體

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

今日去九展攪左一日, 依家九展其實都好多野行, 好多野開左呢~

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

另外尋日又去左呢度....你估下又有咩玩呢!???

Post76玩樂網.

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

堅多品牌,期待很多優惠

星級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

恭喜大王!門票多少?有咩野睇?

進階玩家

好像很好多不同品牌的產品出現,正!! 這個76展有活動嗎?

5萬

總版管

siukeung 發表於 2018-10-31 23:44
堅多品牌,期待很多優惠

今次我地都好開心, 大家都對76好有心, 就係因為大家的團結, 所以我地搵品牌支持時, 佢地都覺得我地係一群值得關注理性的影音玩家, 所以今次我地先可以得到咁多人支持呢!!!

係度真係要多謝一下多年一直幫手維護住"尊重文化同理性分享"的老版友呢~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

frankie76@FB 發表於 2018-10-31 23:57
恭喜大王!門票多少?有咩野睇?

香港影音玩樂展 (DES2018) 詳情如下, 門票分二種, 一種30蚊入場, 另一種係 VIP門票, 可以有一份限量的紀念品呀!!!

展會日期:2018 年 11 月 23-25 日
展會時間:2018 年 11 月 23-24 日 早上 10:00 至 晚上 07:00 (星期五、六)
     2018 年 11 月 25 日       早上 10:00 至 晚上 06:00 (星期日)
展會地點:九龍灣國際展貿中心三樓匯星 (Star Hall)
展會門票:基本門票每位 HKD$30 元正 或 特別禮品連門票每位 HKD$120 元正 (暫定)

Post76玩樂網.

5萬

總版管

TonyHo@FB 發表於 2018-11-1 00:06
好像很好多不同品牌的產品出現,正!! 這個76展有活動嗎?

希望可以滿足到大家呢, 我地攪的影音展, 有D品牌一定要出現, 先有意義呢!!!!

活動方面, 依家定緊D內容, 集合埋有40個活動會發生, 有台上台下, BOOTH既又有, 六樓又有, 希望可以比大家玩足三天呢~

Post76玩樂網.

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

辛苦大王同老wil~!!

最好時不時有多啲資訊, 睇吓啲參展商有咩特別gimmick或者特別優惠就好喇~!!

小弟期待sony a9f同epson 8400同yamaha 5200有半價優惠~!!