設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: wman

[重低音] 唔知㸃解 ,送左隻十仔來我屋企???#54 樓加4K投開箱

白鑽玩家

Jazzgd1 發表於 2018-10-3 09:22
十五分鐘飲一打益力多,唔嘔當贏!
Ps 大家9Up吓,笑吓咪算囉,無謂大家拎架四驅車出黎鬥快,又冇乜標準 ...

都好明顯老吹過日神la....
講左成晚得兩條友報名..........縮晒去冰?

商港人約出來咬個米真係咁難?

莫非大家為左買玩具..介左夜飯?

不可一不可再, 向毒品說不, 向後級說不..
係...不能得一部咁小...

白鑽玩家

fishbone8822 發表於 2018-10-3 09:26

係囉好似得我同你, 我同你兩個食囉

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

各位師兄,呢個討論追左半朝,睇睇下唔對路,不如大家一人小句,明槍暗箭都出哂,唔係咁好呢,如果討論的主題同內容出現不快,我又要關帖處理架勒

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
matt88p + 10 + 10 收到!!

查看全部評分

白鑽玩家

小瑟 發表於 2018-10-3 09:32
各啊師兄,呢個討論追左半朝,睇睇下唔對路,不如大家一人小句,明槍暗箭都出哂,唔係咁好呢,如果討論的主 ...

對對對!!
所以不如大家食小包花生
出來明刀明叉鋸件扒la

版主出來嗎?

不可一不可再, 向毒品說不, 向後級說不..
係...不能得一部咁小...

黑鑽玩家

小瑟 發表於 2018-10-3 09:32
各啊師兄,呢個討論追左半朝,睇睇下唔對路,不如大家一人小句,明槍暗箭都出哂,唔係咁好呢,如果討論的主 ...

讚成, 問技術野又唔答人,自己買黎試,使鬼要個forum咩,以后有c 兄問d 野點set 點整買咩,全部都答, "買左咪知,買唔岩咪買過".  咩意思都無埋。

鉑金玩家

fishbone8822 發表於 2018-10-3 09:07
腸仔 vs +4

Who is 腸仔和+4?

鉑金玩家

mark1 發表於 2018-10-3 10:12
讚成, 問技術野又唔答人,自己買黎試,使鬼要個forum咩,以后有c 兄問d 野點set 點整買咩,全部都答, " ...

會有什麼技術?autocal下未算,覺得唔好又cal多次,至於買野方面。。。算吧啦

高級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

fishbone8822 發表於 2018-10-3 09:26

HK 食晚飯,十月邊日?我報名!
(原Account 登入失敗,開新account 回帖)

黑鑽玩家

leekoonhung 發表於 2018-10-3 11:41
會有什麼技術?autocal下未算,覺得唔好又cal多次,至於買野方面。。。算吧啦 ...

投降!香港宣怖淪陷

評分

參與人數 2威望 +11 金錢 +11 收起 理由
fishbone8822 + 1 + 1 好問唔問, 問李生投降+1
matt88p + 10 + 10 根本就災難片

查看全部評分

星級玩家

matt88p 發表於 2018-10-3 00:11
呀!!! 原來.....!!!
師兄應該係畀人cut咗個account, 再開返嚟問我嗰位.
你哋真係好兄弟, 11個人咁齊心!!

你誤會了, 可見偏見係幾咁恐怖

我唔係果位師兄, 我用MK 的

你講果個出黎就好睇, 我都想食花....